tiistai 21. toukokuuta 2019

Kerhon brunssilla Tuusulassa!

Synttärijuhlien viettoon varasimme jo tutuksi tulleesta Kerho ravintolasta lauantaibrunssin. Kerhossa ollaan käyty lounastamassa, illastamassa, syöty moneen kertaan herkulliset burgerit ja aina ohiajaessa käyty Kerhon puodista nappaamassa tuoretta leipää tai muita herkkuja. 

Kerho aloitti ravintolassa brunssit jokin aika sitten ja aika monta kertaa ehdin somessa ihailemaan brunssin tarjontaa. Kerhossa on muutama kabinetti, joista varasimme yhden noin 25 hengen porukallemme. Saimme (ja muutkin brunsseilijat saivat) nauttia rauhassa omassa tilassa omalla porukalla brunssipöydän antimia. Brunssi maksaa aikuisilta 29 €, lapsilta 14,50 € ja alle 4-vuotiailta ei veloiteta mitään. Erillistä tilavuokraa ei peritty ja pienet muutostoiveet sekä ennen brunssia että paikan päällä toteutettiin henkilökunnan toimesta todella joustavasti ja ystävällisesti. 

Aurinkoisena lauantaiaamuna meitä saapui iloinen ja äänekäs joukko Kerhon herkkujen äärelle. Brunssin aamiaistyylisiä tarjottavia edusti jugurtti, myslit, leivät ja leikkeleet. 


Kerhon leivät ovat todella hyviä. Brunssilla oli tarjolla todella laaja kattaus Kerhon leipiä ja tietenkin sitä ihanaa appelsiini-fenkolivuokaa, joka on suuri suosikkimme. Lisäksi oli ainakin paria eri sämpylää ja leipää. 
Leipien kanssa oli tarjolla kolmenlaista leikkelettä, levitteitä ja tsatsikia. Tarjottavat oli aseteltu kauniisti esille. 

Pöydän tarjottavista erityisesti kehuja keräsi graavilohi, joka sopi hyvin yhteen tumman leivän kanssa. 


Brunssipöydän salaatit olivat onnistuneet. Lohiperunasalaatti oli todella maukas - marinoidut punasipulit sopi tähän settiin hyvin. Caesar-salaatti keräsi kehut. Kastike oli juuri minun makuun maistuva ja tykkäsin reiluista krutongeista. Vihreä salaatti täydensi hyvin salaattivalikoimaa. 


Lämpimänä ruokana tarjoiltiin kananrintaa, bataattilohkoja ja keitettyjä perunoita. Bataatti on minun herkkua, ja nytkin maistui erinomaisen hyvin. Kananrintaan tarvittiin minun makuun ripaus suolaa - tsatsiki sopi hyvin myös kanan kanssa. Lautasella sain taas kasattua vaikka mitä herkkuja! 


Lämpimän ruuan jälkeen oli vuorossa Kerhon juustot ja hedelmät. Juustoja oli siivujuuston lisäksi kolmea erilaista - tosi kiva valikoima siis. Kaikista tykkäsin. 


Tuoreet hedelmät maistuivat hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin. 


Kerhon brunssin jälkiruokabuffet oli mahtava! Tarjolla oli montaa erilaista kakkua, ihana hasselpähkinäinen suklaaleivos, mustikkapiirakkaa kera kermavaahdon, upeita vaahtokarkkeja, konvehteja ja macaronseja. Tästä ei brunssipöydän jälkkäriruokabuffet parane - oli upee setti! 


 

Kakut ja herkut nautittiin tietenkin kahvin kanssa. 


Kerhon brunssi oli kokonaisuudessaan onnistunut! Ruoka oli herkullista ja sitä oli todellakin riittävästi! Meitä oli brunssipöydän ääreen kokoontunut sekalainen joukko eri-ikäisiä syöjiä ja kaikille ruokailijoille maistui brunssin antimet. Meidän porukalle sopi tosi kivasti, että saimme nauttia brunssia omassa kabinetissa aivan omassa rauhassa. Palvelu niin brunssilla kuin ennen sitä oli oikein hyvää. Sähköposteihin vastattiin nopealla aikataululla ja pienetkin toiveet toteutettiin mieltymystemme mukaan. Kerhoa brunssia suosittelen lämpimästi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti