lauantai 14. huhtikuuta 2018

Illallisella Ravintola Kerhossa!

Ravintola Kerho Hyrylässä tarjosi mainion Ystävänpäivätarjouksen, johon toki tartuimme! Kerhossa olemme testanneet paikan lounasta ja maukkaita hampurilaisia. Helsingin keskustassa käydessäni aika usein poikkean PH7 -myymälään ostamaan joko ihanaa leipää tai herkkuja. Suosittelen myös poikkeamaan tehtaanmyymälässä, jossa on loistavat valikoimat niin suolaisia kuin makeita herkkuja! Tehtaanmyymälän vieressä toimii myös lounasravintola, jossa on perjantaisin tarjolla lounaspullaa! 

Ravintola Kerhon yhteydessä toimii myös puoti, jonka leipiä on aina ihan pakko saada mukaan myös kotiin. Leipien hinnat ovat varsin maltilliset ja maku on loistava. Illan aloitimmekin Kerhon herkullisilla leivillä, joista oma suosikkini on upea appelsiini-fenkoli-leipä. On vaan niin hyvää leipää! 


Alkuun saimme keittiön tervehdyksen, joka oli suussa sulava ja todella värikäs annos! Punajuurta, lehtikaalia, majoneesia ja häränlihapastramia. Herkullista!Parin suupalan kokoinen keittiön tervehdys oli aseteltu tarjoilulaatalle kovin kauniisti!


Minä halusin maistaa listan kasvisruokaa (17,50 €), joka oli punajuurta savustettuna. Lautasella oli myös tattaririsottoa, omenaa, sieniä ja tilliä. Annos oli kooltaan reilu ja täyttävä. Varsinkin, kun oli alkuun maistellut Kerhon leipiä ja keittiön tervehdyksen. Makumaailmaltaan annos oli hieman tunkkainen, vaikka omenat kivasti raikasti kokonaisuutta. Tykkäsin sienistä ja itse punajuurista, mutta tattaririsoton maku ei niin viehättänyt. Naudan sisäfileepihvi (32,50 €) keräsi kehuja kovasti. Pihvi oli todella hyvä - minäkin siitä palan maistoin ja tykkäsin. Erinomaisesti valmistettu liha, hyvää oli myös maustevoi. Ruusukaalit oli friteerattu sopivan rapsakoiksi. 


Kerhon hampurilainen (17,80 €) kannattaa käydä maistamassa. Hampurilaisen ainekset ovat yksinkertaiset ja maukkaat. Briossisämpylän välissä on naudanlihapihvi, cheddar-juustoa, tomaattia, pikkelöityä sipulia ja majoneesia. Makuyhdistelmä on todella hyvä! Tällä kertaa tosin tuntui, että sipulia oli todella runsaasti, sillä niitä jäi lautasella iso kasa. Hampurilaisannos on todella täyttävä, sillä lautasella on lisäksi reilu annos superhyviä ranskalaisia, itse tehtyä ketsuppia ja coleslaw. Hinta ja laatu kohtaavat erinomaisen hyvin!


Tälläkin kertaa jäi jälkiruuat syömättä - tai oikeastaan vasta kotona nautittavaksi. Kerhon puodista tulee nimittäon usein ostettua mukaan eri makuisia suklaapalloja leipien lisäksi. 

Me tykättiin kokonaisuudessaan ruuasta, vaikka kasvisannos ei niin mun makuun kaikkinensa ollut. Hampurilainen ranskalaisineen maistui edelleen ja pihvi oli loistava! Palvelu Kerhossa on toimivaa ja ystävällistä, täällä viihtyy hyvin! Hintalaatu-suhde on Kerhossa hyvä ja listalta löytyy hyvin valinnanvaraa. Suosittelen vierailua Kerhossa - vaikka vappulounaalla!


Psst. Kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan myös Kerhon Face-sivut! TÄÄLTÄ näet ekana ravintolan loistavat tarjoukset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti