tiistai 11. elokuuta 2020

Storyn herkut maistui meille!

Aurinkoisena sunnuntaina suuntasimme ruoka ja ulkoilu mielessä keskustaan syömään. Tarvittiin ruokaa, koska alla oli CrossFit -treenit, joissa hikoiltiin  pois lauantai-illan yöjuoksut ja nälkä oli aikamoinen. Oli muuten aivan huippulämmin ilta ja yö, jolloin Aperol Spriz maistui erinomaisen hyvin! 


Sunnuntai ei edelleenkään ole mikään helpoin päivä löytää just hyvää avoinna olevaa safkapaikkaa, mutta onneksi ravintola Story Kauppahallissa on sunnuntaisinkin auki! Storyn sijainti oli meille vielä erityisen täydellinen, koska aterioinnin jälkeen oli mahtavinta kävellä Kaivopuistossa meren äärellä. 

Sunnuntaisin Storyssa on tarjolla brunssilistaa, josta voi valita mieleisensä annokset. Menulla on tosi monia omia suosikkiannoksia, joista voi olla hieman vaikeuksia valita. Täältä löytyy kaikenlaisille syöjille varmasti mieleiset herkut. Tarjolla on erilaisia Eggs Benedictejä, Omeletteja, Toasteja, Bowleja kuin myös Storyn omia klassikoita, kuten lohikeitto ja burgeri. 

Omaan settiini valitsin herkullisen Nordic Benedictin (11,90 €), joka sisälsi kylmäsavulohta, pinaattia, hollandaise-kastiketta muffini-leivän välissä. Ihan supermaukasta ja täyttävää oli! Vähintäänkin yhtä ihana ja herkullinen annos oli moneen kertaan aiemminkin hyväksi havaittu Luomujugurtti & Storyn Granola (5,90 €) kera tuoreiden marjojen. Storyn granola on mielettömän hyvää ja sitä on annoksessa todella reilusti! Kivaa on myös se, että suodatinkahvi oli tummapaahtoista ja kahvia saa nauttia useamman kupin. Terassilla oli mukava istuskella ja nauttia tämä setti ja sitten jatkaa aurinkoista sunnuntaita rantoja kävellen. Hyvä valinta jälleen kerran! 
Eteläranta, 
Vanha Kauppahalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti