tiistai 28. heinäkuuta 2020

Mustikkamaan Cafe Blobba!

Kesällä aurinkoisten aamujen juoksulenkit ovat suuntautuneet Mustikkamaalle, jossa on aivan ihanat merimaisemat! Joka juoksulenkillä olen ohittanut Cafe Blobban mainoskyltin ja kiinnostus kahvilaa kohtaan heräsi juuri aamun lenkkien myötä. Blobba sijaitsee kivalla paikalla meren äärellä. Kahvilassa on iso ja viihtyisä, kauniiksi laitettu terassi ja Suomen kesäsään tietäen onneksi myös isot sisätilat. Blobbassa tarjoillaan arkisin lounasta, viikonloppuisin brunssia, drinkkejä & juomia, ihania pullia ja kakkuja sekä myös joogaa ja kaikenlaista muuta kivaa, kuten musaa. Tarjonta on mahtavan monipuolista!


Ystäväporukkamme lounaalla söimme raikkaan ja kivasti koostetun salaattipöydän antimia. Tarjolla oli muutamia huolella mietittyjä juttuja, joissa maku oli pääosassa. Vihreän salaatin lisäksi oli muun muassa tämän kesän herkkua, etikkaisia punasipulia (nam!), viinirypäleitä ja vesimelonia. Salaatin kanssa oli leipää ja voita. Lounaalla (10,70 €) oli valittavana kahta erilaista keittoa ja spaghetti bolognese. Kasviskeitto oli oikein maukas ja täyttävä. Tykkäsin kovasti kookosmaitoa ja papuja sisältäneestä keitosta. Lounaaseen kuului myös kahvi (jee!) ja pientä makeaa. Kiva setti kaikkinensa! 

Kivasta lounaasta inspiroituneena innostuin myös lähtemään seuraavana aamuna Blobbaan joogaamaan. Lauantaiaamun aloitin 75 minuutin pituisella kundaliini-joogalla. Sää oli mitä parhain! Aurinko paistoi, mutta terassilla oli myös varjopaikkoja. Tuuli oli varsin lempeä ja ei ollut yhtään kylmä! Ihanaa oli joogata ulkoilmassa. Joogan jälkeen olin pikaisella aikataululla suuntaamassa muuaalle, mutta ehdin kurkata Blobban aamiais- ja brunssitarjontaa. Pöytä näytti hyvälle! Loistava yhdistelmä aamujooga ja aamiaisherkuttelut joogan jälkeen. Aivan täydellinen päivän aloitus varsinkin jos sää suosii!

A la carte -listalta löytyy hampurilaisia ja salaatteja, herkkuja unohtamatta. Ihanaa on myös se, että alkoholittomien juomien valikoimasta löytyi oma suosikki; raikas vadelmainen kombucha. 

Cafe Blobba on ihanan monipuolinen paikka, joka on myös todella mukavasti avoinna! Kivaa, että samassa paikassa löytyy näin monenlaista tarjontaa. 

Cafe Blobba

Mustikkamaantie 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti