perjantai 26. kesäkuuta 2020

Ravintola 4 Vuodenaikaa tarjoilee ihanaa aamiaista Tampereen Kauppahallissa!

Tampereen Kauppahallissa sijaitseva 4 Vuodenaikaa -ravintola kertoo olevansa aito ranskalainen bistro, jossa tuoreet raaka-aineet ja henkilökunnan rakkaus ruokaan takaavat maittavia elämyksiä. Ravintolasta tuli heti ensihetkellä ranskalainen fiilis, jota lisäsi vielä samaan aikaan bistrossa vieraillut pikkuinen puudeli! 4 vuodenaikaa on ollut jo pitkään käyntilistalla ja olen sen aamiaisesta haaveillut hyvän tovin. Kehuja olen lukenut mm. Kipparin morsian -blogista.  

4 Vuodenaikaa tarjoilee aamiaista maanantaista perjantaihin klo 8 -11 välillä ja lauantaina klo 9-12 välillä. Tilaus hoituu kassalta ja aamiaiselle voi valita Eggs Benedicteistä mieleisensä vaihtoehdon, oman maun mukaisen kahvin ja lisäannoksia, kuten juustoja tai santsikupin. Aamiaiseen kuuluu lisäksi croissant kera hilloin ja tuorepuristettu mehu. 


Kauppahallissa oli kiva, vilkas tunnelma, mutta aamiaisen saimme nauttia aivan omassa rauhassa. Olimme aloittaneet aamun juoksulenkillä ja tulimme ravintolaan vasta noin puoli yhdentoista maissa, jolloin paikalla meidän lisäksemme oli aivan muutama asiakas. Tilauksen tehtyämme odottelimme hetken aikaa, kunnes aamiaisannokset saapuivat pöytäämme. Kahvi oli sopivan tummapaahtoista, herkullisen makuista ja tarjottiin toiveen mukaisesti maidon kera - tärkeä osa aamiaista, hyvä kahvi maidon kera!


Croissant oli mukavan rapsakka ja hillo maukasta. Minä tilasin Benedictin munat Royal-versiona, jossa uppomunien lisäksi oli briossi-leivälle aseteltu lohta ja suussa sulavaa hollandaise-kastiketta. Egg Royal oli todella onnistunut setti! Saimme annoksen eteen suoraan kokin käsistä, joka takasi täydellisen makuelämyksen.


Egg Royalin jälkeen nautimme palat voimakasta juustoa marmeladihillokkeen kanssa. Tämän tilasimme erikseen - ei siis kuulunut 12 €:n aamiaissettiin, mutta ei ollut hinnalla pilattu tämäkään (1,50 €). 


4 Vuodenaikaa -ravintolan aamiainen oli kehujen veroinen! Kaikki tarjottavat olivat erinomaisen hyviä tuorepuristetusta mehusta lähtien. Palvelu toimi aivan ripeästi ja ystävällisesti. Hintalaatusuhde täällä on aivan kohdillaan. Mielellään maksan 12 € näin loistavasta aamiaisesta! Tampereen Kauppahalli, 
Hämeenkatu 19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti