maanantai 2. joulukuuta 2019

Kuumassa aamiaisella!

Marraskuun viimeinen perjantai ja tiedossa ihana aamun aloitus; aamiainen kahvila Kuumassa, joka nykyään löytyy Kämpin Gardenista. Kuumassa ollaan käyty ennenkin ja tykätty, mutta Gardeniin ei oltu vielä ehditty ennen tätä reissua. 


Kuuman koko päivän saatavilla olevalla aamiaisella on tarjolla valmis aamiaislautanen, johon voi valita muutamista vaihtoehdoista mieleisensä. Listalta voi myös tilata yksittäisiä annoksia. Aamiaista tilatessani ilahdutti kovasti ystävällinen, iloinen ja hymyilevä palvelu! Tervetullutta aurinkoa pimeään aamuun. 


Kivasti huomioitiin myös se, että kahvi tarjottiin tilatessa heti saman tien mukaan pöytään. Kuuman kahvi oli ihanan vahvaa ja pysyi hyvin lämpimänä kupissa pidemmänkin tovin. Suodatinkahvia oli mahdollista santsata useamman kupin verran. Tärkeä juttu aamukahvin rakastajalle!


Tässä tämä Kuuman Aamiaislautanen koko komeudessaan! Inkivääri-sitruuna-shotti oli todella tuju! Arvelin tämän juotuani, että samalla katosi viimeisetkin flunssan rippeet. 


Kuuman avokadoleipä on mukavan rapea ja maukas. Avokadoa leivällä on runsaasti. 


Jugurtti ja granola annoksessa oli turkkilaista jugurttia, hunajaa, granolaa ja vadelmia. Tykkäsin! 


Kuuman aamiaista suosittelen lämpimästi. Minulle tämä setti oli juuri oikean kokoinen ja sisälsi ne elementit, jota aamiaiselta kaipaan. Aamiaislautanen maksaa 17 €, joka mielestäni on tälle varsin passeli. Ja mikä parasta, aamiaislautasta tarjoillaan Kuumassa aamusta iltaan!

Pohjoisesplanadi 33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti