maanantai 5. joulukuuta 2016

Kahvilla Kuumassa!

Kuuma vaihtoi paikkaa, mutta on yhtä ihana tai ehkä vielä ihanampi kahvila kuin aiemmin. Kuuman löydät nyt siis Albertinkadulta. Täällä treffattiin ystävän kera, suosittelen lämpimästi. Kuuman kanssa samoissa tiloissa toimii myös sisustuskauppa Nest Factory, jonka ihania tuotteita ihailimme tovin. 


Kuuma on viihtyisä kahvila ja tarjottavat ovat herkkua! Edellisellä vierailulla maistoin Kuuman todella hyvää granolaa kera jugurtin ja hunajan.  

Tällä kertaa juomaksi valikoitui cappucino ja syötäväksi Kuuman kuuluisa avokadotoast. Olipa muuten hyvä leipä. Avokadon ystäville vahva suositus, kannattaa kokeilla. Paahdetut seesaminsiemenet olivat todella hyvä lisä pehmeälle avokadolle. 
Ystäväni maistoin Golden Laten ja todella kuohkean croissantin. Golden Latte on mahtavan keltainen juoma, jossa on mm. kasvimaitoa, kurkumaa, kanelia ja inkivääriä ja makeutuksena vaikka hunajaa. Tässä juomassa on upee väri!Kuuman muhkea croissant. Kuuma on auki arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 10-16. Tänne mennään taas pian uudelleen!

KUUMA Ei kommentteja:

Lähetä kommentti