torstai 4. tammikuuta 2018

Salaatti ja kebabia - testissä Pupu ja Döner Harju City!

Citycenterin ravintolamaailma on todella houkutteleva. Jo itsenäisyyspäivän aikana mietin, että Döner Harju City olisi loistopaikka testata, mutta tällöin päädyimme kuitenkin Via Tribunaliin. Via Tribunalia suosittelen isosti, pizzat olivat todella hyvät! Mutta siis, kuljimme City Centerissä tutkailemassa ravintolat, poikkesimme kaupoilla ja päätimme sitten mennä Döner Harju Cityyn maistamaan kuuluisat kebabit. Döner Harjussa annokset saa leivän kanssa (9,5€) tai sitten isompina lautasannoksina (15€). Vaihtoehtoina on lammas, vasikka, kana, seitan ja vege. Döner Harju Cityssä lihavalikoima on laaja, löytyyhän ravintolasta peräti kahdeksan kebabgrilliä. 

Meidän valinta osui lammaskebabiin leivällä ja juomaksi otimme puokkiin yhden Keisari-oluen (6,5€). Meistä tuli (myös) kertaheitolla Döner Harjun kebabin ystäviä. Oli nimittäin todella hyvää! Meidän maistamassa lammasleivässä oli runsaasti lihaa. Tykkäsin tuoreista yrteistä, korianterista ja mintusta, sekä todella maukkaista kastikkeista. Punakaali sopi meistä hyvin lammasleipään. 


Döner Harju Cityssä palvelu toimi todella nopeasti ja ystävällisesti. Paikka on viihtyisä, joten tässä ravintolassa viihtyy helposti pidempäänkin.

Citycenteristä löytyy myös Pupu-ravintola, joka tarjoaa salaattia tositarkoituksella. Kävin paikan toisessa pisteessä Uudenmaankadulla edellisellä viikolla lounaalla ja tykkäsin kovasti. Lounassalaatiksi valikoitui "Hotti", jossa oli katkarapua, avokadoa ja chiliä raikkaalla salaattipohjalla. Pupussa on tarkkaan kerrottu kunkin raaka-aineen alkuperä ja Pupu suosii luomua ja lähituottajia aina kun mahdollista. Salaatteissa käytetään tuoreita ja puhtaita raaka-aineita ja tämän kyllä maistoi. Pupussa saa myös smoothieita. 


Pupun Hotti-salaatti oli hyvä. Maut olivat kohdallaan ja salaatti oli täyttävä. Avokadon ja rapujen lisäksi salaatissa oli roomansalaattia, rucolaa, paahdettua bataattia, kurkkua, punakaalia ja punasipulia. Kastikkeena oli seesami-inkiväärivinegrettiä. Salaatin kanssa tarjoiltiin pala gluteenitonta leipää ja lounasannokseen sisältyi myös kahvi. Pupuun menen kyllä toistekin lounaalle. 


Döner Harjun ja Pupun lisäksi Citycenterissä on muitakin kivoja ravintoloita, kuten Sushibar+Wine. Paikka on niin keskeinen, että nyt on todellakin valinnanvaraa ruokapaikoissa aseman kulmilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti