maanantai 15. tammikuuta 2018

Hotellivinkki Tallinnaan: Upea Hilton Tallinn Park!

Joululoman (eka) miniloma suuntautui tällä kertaa Tallinnaan. Marraskuisesta Eckerö Linen Black Friday-kampanjasta bongasimme euron matkat ja hotelliksi valikoitui Hilton Tallinn Park. Tallinnan Hilton sijaitsee hieman ydinkeskustan ulkopuolella, noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Viru-keskuksesta. Meidän reissun tarkoitus oli rentoutua ja nauttia hotellista ja illan ruokapaikankin valitsimme mahdollisimman läheltä Hiltonia. Lähdin reissuun flunssaisena, joten hotellissa relailu oli enemmänkin kuin tarpeen. 


Hilton on hieno iso hotelli, jossa viihdyimme erittäin hyvin. Nautimme isosta huoneestamme ja sen upeasta koko seinän peittävästä ikkunasta aukeavista kaupunkinäkymistä. Oli enemmän kuin kohdillaan. Meidän huoneessa oli superleveät sängyt, telkkari hyvin seinään sijoitettuna ja tilava kylpyhuone, jonne sai kaiuttimista kuulumaan telkkarin. Huone oli aivan parhaimmistoa, jossa olen ikään yöpynyt.   

Hotellin yleiset tilat olivat hienot ja täynnä juhla-aikaan sopivaa kultaa ja kimallusta. Hotellin baari oli viihtyisä ja houkuttelevan näköinen, jossa olisi kiva poiketa drinksuilla. 


Me viihdyimme hyvin Hiltonin Spassa, jossa oli uima-allas, poreallas, sauna ja höyrysauna ja lepotuoleja, joissa huilailla. Ennen saunaa ja uintia pystyi hotellin pieneltä kuntosalilta hakea hien pintaan. Spassa vierähti helposti aikaa ja oli kiva nauttia hotellista ilman kiirettä säntäillä paikasta toiseen pitkin kaupunkia. 

Aamiaiselle suuntasimme kohtuullisen ajoissa eli hieman kahdeksan jälkeen. Tällöin aamiaisella oli jonkun verran porukkaa, mutta aika rauhallista. Hiltonin aamiainen oli laadukas, runsas ja tarjottavat herkullisia. Powershottia heti kärkeen, tuplana.


Hiltonin aamiaisela erityisesti tykkäsin tuoreiden hedelmien runsaasta tarjonnasta, smoothieista (näitä löytyi kahta makua), mysliaineksista, juustoista ja hyvistä leivistä. Leikkeleitä, juustoja, kalaa oli mukavasti tarjolla. Kaikki mitä maistoin, oli herkullista! Makeista herkuista miellytti suklaamuffinssi ja eihän sitä hunajakennoa voinut jättää maistamatta. Hunajakennoon en ole aikaisemmin hotelliaamiaisella törmännyt. 
Kahvi ja appelsiinimehu tarjottiin pöytään, mutta noutopöydässä oli todella runsas valikoima erilaisia mehuja ja myös mahdollisuus puristaa oma hedelmä- tai vihannesmehu. 


Puuro oli erinomaisen hyvää. Samoin kokilta tilaamamme munakas. Taisimme muuten syödä aika paljon. Nyt siis kun näitä kuvia katselee. Aamiaisen päätti suklaamuffinssin ohella tuoreet hedelmät ja croissant hillon ja pähkinöiden kera. 
Tallinnan Hilton oli hotelli meidän makuun. Uudessa hotellissa kaikki on upeeta ja kiiltävää ja panoraamanäkymät olivat mahtavat.  Olimme tyytyväisiä, ettei ollut menohaluja, vaan saimme nauttia rauhassa ja rennosti ihanasta hotellista! Hiltoniin mennään toistekin. Hintaa yhden yön yöpymiselle tuli 153 €, sisältäen huoneen kahdeksannessa kerroksessa aamiaisineen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti