sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Olo Garden & Bar

Ravintola Olo Garden kutsui ison joukon bloggaajia viettämään ihanaa syyskuista iltaa! Sateinen sääkään ei haitannut iltaa, sillä Olo Garden sijaitsee aivan valloittavalla Lampan talon katetulla ja lämmitetyllä sisäpihalla. Fiilis ravintolassa on ihana, vähän kuin nauttisit illallista tai cocktailia ulkotiloissa ilman huolen häivää vallitsevasta säästä.  

Olo Gardenin tiloissa olen piipahtanut aikaisemmin mahtavassa viinitastingissä jokunen aika sitten. Olo Gardenissa voit nauttia cocktailin, kuten mekin teimme tai valikoida houkuttelevalta ruokalistalta valmiin menun tai omiin mieltymyksiin parhaiten sopivimmat annokset. 


Me nautimme Olo Gardenin puolella ihan alkuun keittiöntervehdyksenä Hibiscus-sitruunateetä, sitruunaverbenaöljyä ja kuivattua sitruunaverbenaa. 


Illan oudoin ja jännittävin makuelämys minulle oli Olon mahtavan lepuskan kanssa tarjottu poroverikreemi. Tykkäsin poronverikreemin mausta, vaikka alkuun sitä epäilinkin. Ihanan rasvaisen Lepuskan kanssa toimi niin kreemi kuin perinteinen munavoikin. 


Alkuruuaksi saimme Olo Gardenin version vuohenjuustosalaatista. Tykkäsin tästä makumaailmasta kovasti. Salaatissa maistui mehustetut tomaatit, mansikat, Saloniemen Syrjähyppy-vuohenjuusto, balsamico ja paahdetut mantelit. 


Pääruoka oli ehdottomasti illan ihastuttavin annos: Hiillostettu siika tarjoiltiin ihanan voi-valkoviinikastikkeen kanssa kukkakaalien toimiessa lisukkeena. Friteerattu, Västernbottenjuustolla maustettu kukkakaali oli mielettömän hyvää ja sai osakseen ansaitusti suurimman huomion. Kukkakaalin ystävä olen ollut aina ja tämä makuelämys vahvisti huimasti meidän kaveruutta. Juustoja ja jälkiruokaa siirryimme nauttimaan Olon Creative Kitchenin puolelle, jossa me olemme vierailleet pari kertaa aikaisemmin, mm. nauttimassa Pekka Terävän loihtimaa kotiruokaa Larochen viinien kera. Creative Kitchenin puolella meille tarjottiin juustoa, siemennäkkäriä ja makea jälkiruoka. Minä tykkäsin tästä Maitosuklaata, vadelmaa ja suolakaramellia sisältäneestä jälkkäristä todella paljon! Maitosuklaaganache oli just niin ihanan makea, mitä odotinkin. 


Illan aikana meille tarjottiin upeiden ruoka-annosten lisäksi myös viinejä, joihin voi tutustua Bottlescouts-verkkokaupassa. Ihanaa oli nauttia Alsacen alueen valkoviiniä ja fiilistellä heinäkuista Alsacen reissua ja niitä lukemattomia viinejä! 

Meillä on suuri luotto Olon jengin ravintoloihin. Niissä on vierailtu useasti ja nautittu  ihania illallisia! Blogissa juttua löytyy Olosta jo vuodelta 2011 ja hieman uudempaa tarinaa tästä.  Olo Garden & Bar on todella viihtyisä ravintola, jossa tunnelma on rento. Täällä saa nauttia todella hyvästä safkasta ja kivoista cocktaileista. Kiitos kaunis Olo Gardeniin upeasta illasta ja Herneetkin rokkaa- ja Eat Wine Dine -blogeihin mukavasta pöytäseurasta! Olo Garden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti