keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Story Korttelissa kesälounaalla!

Olipa ihana piipahtaa lounaalla Kampin Korttelissa! Korttelihan on mahtava ravintolakeskittymä Kampin keskuksen 5. kerroksessa. Heinäkuisena keskiviikkona parhaaseen lounasaikaan Korttelissa oli mukavasti jengiä ja iloinen, kiva meininki. Korttelissa ollaan vierailtu avajaisissa,  Storyn aamiaisella, HOKUssa illastamassa   Date+Kalessa aamiaisella - nämä jutut ovat päätyneet blogiin asti. On vierailtu kyllä vielä Beijing8 dumplingseilla ja La Torrefazionen kahvit ja smoothiet on kokeiltu myös Korttelissa. 

Korttelin lounastarjonta oli houkutteleva. Kiersimme eri paikkoja ja funtsimme lounasvaihtoehtoja. Tällä kertaa houkutti ravintola Story upeine näköaloineen! 
Me valitsimme lounaslistalta Chorizopastan (10,50 €) ja Porsaanmakkaraa (13,80€). Lounasannosten seuraksi sai tiskiltä pyydettäessä leipää. Tätä ei siis erikseen  meille tarjottu. Lounaaseen kuului annoksen lisäksi ruokajuomaksi vesi. 

Chorizopasta oli hyvä pasta. Annos oli kyllä hurjan iso, mutta herkullinen. Chorizopasta oli simppeli, eikä tähän mitään suuria makuyhdistelmiä kaivannutkaan. Chorizon lisäksi pastassa oli ihania punasipuleja, parmesaania ja rucolaa. Porsaanmakkara tarjottiin lämpimän peruna-hapankaalisalaatin ja ryytisinapin kanssa. Sinappi näytti erinomaisen hyvälle. Annos sai lounasseuralaiselta kehut. Korttelissa on kivaa, kun kahville ja jälkkäreille voi halutessaan helposti siirtyä toiseen paikkaan. Me kahvittelimme La Torrefazionessa. Cappucino sai seurakseen puolikkaan palan kakkua. Minttusuklaakakku oli ihan mielettömän herkullinen, oikein suli suuhun. Tätä kakkua oli ihana maistella pieni pala kerrallaan ja nauttia upeasta mausta. Suosittelen maistelemaan La Torrefazionen kakkuja - täältä saa myös raakakakkuja. Kannattaa nyt siis kesä- ja loma-aikaankin suunnata Kortteliin. Meillä oli tosi kiva lounas ja kahvihetki!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti