maanantai 3. kesäkuuta 2013

Magnum Pleasure Store Vanhalla 4.6.-29.6.2013

Magnum on luonut yksilöllisiä jäätelönautintoja jo mm. Lontoossa, Pariisissa ja Mexico Cityssä. Nyt vuorossa on ensimmäisenä Pohjoismaana Suomi ja Helsinki. Näitä herkkuja pääsee nauttimaan kesäkuun ajan Vanhalla, viihtyisässä Magnum Pleasure Storessa. 

Me otimme varaslähdön jätskien maisteluun jo maanantai-iltana ja testasimme Magnumin yksilölliset jäätelöt. Aika tovin pohdimme, mitä aineksia mielenkiintoisesta raaka-ainelistasta valkkaamme. Kuivattuja mansikoita? Popcornia? Pistaasipähkinärouhetta? 
Ja valkosuklaakuorrutuksella - vai oisko maitosuklaa kuitenkin herkumpi?

Pauliina päätyi valkosuklaiseen Magnumiin ja kuorrutteiksi valikoitui Macadamiapähkinärouhetta, Mustikkarouhetta ja Vohvelimuruja. Kyllä oli h y v ä ä!


Mirkan valinta oli samaiset pähkinät, suola ja kuivatut mustikat maitosuklaakuorella. Aivan loistovalinta! Ens kerralla otan kyllä popcornia, suolaa ja kuivattuja mansikoita...

Magnum Pleasure Storen keskeinen sijainti, viihtyisä kahvila ja herkkujäätelö houkuttelevat varmasti vierailulle kesäkuun aikana toisenkin kerran. Suosittelemme testaamaan! 8 kommenttia:

 1. Magnum on kyllä ihan ykkösnautinto, minua pyydettiin johonkin esittelytilaisuuteenkin uusia makuja koskien,mutta eipä täältä ole kovin helppo lähteä, kun kaikki tapahtuu Helsingissä. Huomenna haen kyllä itselleni Magnumin ja vaikka sitten hiukan tuunailen :)

  VastaaPoista
 2. NAM! onneksi pääsen huomenna itsekin tuonne herkuttelemaan :)

  VastaaPoista
 3. saitte kreditit kuvastailauksestanne :-) http://www.andalusianauringossa.com/2013/06/magnumisti-nautintoa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hauskaa, harmi, ettei hoksattu esittäytyä!

   Poista
  2. ihan totta - eihän sitä siitä kameroiden ahkerasta käytöstä olisi voinut arvatakaan toisten olevan bloggareita :-D

   Poista
  3. Olit niin professionaalin oloinen, että ajattelin sinun olevan toimittaja ;)

   Poista