torstai 13. kesäkuuta 2013

Illallinen Helsingin taivaan alla

Pohjoiselle Espalanadin kadulle oli Helsinki-päivänä katettu pitkä rivi pöytiä. Olihan tänään vuorossa Helsinkiläisten yhteinen illallinen taivaan alla. Me pääsimme osallistumaan tähän huikeaan tapahtumaan Mirkan ystävän Jonnan kutsumina. Kiitos tästä!



Aamupäivällä satoi vettä, iltapäivällä satoi vettä, mutta saapuessamme illallisen viettoon seitsemän maissa oli sää poutaantunut. Mahtavaa! Väkeä oli epävakaisesta säästä huolimatta paljon liikkellä. Valkoiset pöytäliinat toivat juhlan tuntua ja iloista porukkaa kattoi reippaasti pitkiä pöytiä. 



Pöytää ja illastajia riitti ja riitti....




Meidän illallispöydässä oli tarjolla herkkua jos jonkinlaista. 





Ennätimme noin tunnin verran nauttia upeista herkuista ennen kuin alkoi sadetta taas ropisemaan. Ei hätää, sateenvarjot esille - sujuu se piknik-illallinen näinkin. 



Harmi, että sattui alkukesän sateisin päivä juuri tähän hetkeen. Hieno tapahtuma kaikkinensa ja toivottavasti tämä juttu saa jatkoa ensi vuonnakin. Sateen yltyessä, tosin jo jälkiruuat nauttineena, oli pakko luovuttaa ja hipsiä suojaan...




Upean Illallinen Helsingin taivaan alla -tapahtuman järjestäjinä toimivat Yhteismaa ry, Helsingin kaupunki ja Helsingin energia. Tapahtumaa oli tosi suosittu ja sen vuoksi siis loppuunvarattu. Sateesta huolimatta hymy säilyi huulilla ja olimme tosi iloisia, että me pääsimme osallistumaan yhteiseen illalliseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti