sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sushia buffasta!

Alkuviikosta kuljin sattumalta Töölön Sushi'n'rollin ohi, ja huomasin mestan tarjoavan lounasaikaan sushibuffan hintaan 15 €. Muutaman päivän päästä tarjoutui tilaisuus nauttia lounasta täällä

Sushia buffet -tyyliin en ole aikaisemmin testannut ja fiilis etukäteen oli hieman epäileväinen. Onneksi olin väärässä! Lounas maksettiin kassalla ennen ruokailua, ja hintaan sisältyi buffet -pöydästä tarjoiltuna: miso-keittoa, salaattia, leipää, sushit tykötarpeineen, merileväsalaattia ja edamame-papuja ja kahvi lounaan päätteeksi. 

Sushit oli aseteltu kauniisti tarjolle. Pöydässä riitti valikoimaa; erilaisia nigirejä ja makeja oli riittävästi. Susheja kannettiin pöytään tasaiseen tahtiin ja tarjonta vastasi lounaamme ajan aika hyvin kysynnän määrää. 


Sushit olivat hyvin valmistettuja, tuoreita ja raikkaita ja pysyivät napakasti koossa. Tällä kertaa ihan paras oli pehmeä ja lempeä lohi-nigiri. Ihastuin myös maukkaaseen merileväsalaattiin. Sushinrollin sushi-buffaan tulee varmaan mentyä toistekin, ja tätä voin hyvillä mielin suositella. Kiireetön fiilis ja ystävällinen palvelu hyvien sushien lisänä tekivät perjantain lounaasta oikein mukavan. Mitään sen suurempaa moitetta ei jäänyt vierailusta mieleen. Hinta vastasi laatua, ja oli ilo maistella erilaisia susheja. Käykää testaamassa!

Kiitämme: 
- hyvät sushit
- valikoima oli mukava
- maukas merileväsalaatti 

Pohjoinenrautatiekatu 26

4 kommenttia:

 1. NAM! sushibuffetissa en ole käynyt kuin kerran ja se oli ihan OK. On vaan niin kauhean vaarallista käydä buffeteissa lounaalla, menee iltapäivän työpanos ihan harakoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhti lounas työpäivänä on aina riski ;). Tästä setistä tuli kyllä täyteen, mutta ilman lamaannuttavaa ähkyä :).

   Poista
 2. Hei kiva! Tuohan on jokaisen sushin ystävän suurin unelma :P Saiko siellä siis syödä niin paljon kuin ikinä jaksaa?

  VastaaPoista