torstai 21. maaliskuuta 2013

Liuskoilla Tahkolla!

Skifferin gourmetpizzoista eli Liuskoista olemme päässeet useampaan kertaan nauttimaan ja blogista löytyy muutama juttu. Liuskaluodon Skifferillä kävimme viime kesänä, Erottajalla on ehditty vierailemaan syksyn mittaan useampaan kertaan. Tahkon Skiffer testattiin iloisen hiihtoporukan voimin. Oisko sitten seuraavaksi vuorossa Phuketin Skiffer? ;)

Viikonloppua saimme viettää huippukeleissä. Aurinkoa ja valoa riitti. Tuuleton sää takasi loistavan murtsikoinnin järven jäällä. Aholansaaressa nautimme maukkaat letut, kuumat mehut ja pannukahvit.Sunnuntaina suuntasimme Skifferiin Liuskoille päivän hiihtolenkin ja saunan jälkeen.
Tahkon Skiffer sijaitsee aivan rinteiden ja latujen läheisyydessä. Täällä varmasti riittää nälkäistä porukkaa ja liuskan syöjiä. Sunnuntaisin Skiffer on auki klo 12-18, mutta soittaessani etukäteen, meille luvattiin puhelimessa, että voimme tulla kuudeksi. Paikkaa pidetään auki, jos porukkaa on. Tämä sopi meille paremmin kuin hyvin. 

Kyllä oli nälkä! Mutta olipa kivaa melkein jo etukäteen tietää, että herkkua on luvassa - ja paljon! Me valitsimme listalta seuraavat pizzat: 
 
Liuska Soignon: Soignon-vuohenjuustoa, mansikoita, pinjansiemeniä, rucolaa ja basilikaa. Liuska Seafood: neulamuikkuja, savulohta, mätiä, fenkolia ja uppomuna. Tämä Seafood tilattiin ilman muikkuja. Liuska CCCP eli Chili con Carne please: Chili con Carnea, nachoja, Cheddar-juustoa, punaista chiliä ja tomaatti-avokadosalaattia. 


Liuska Formaggio: Neljää eri juustoa, yrttejä, Vuohenjuustojäätelöä ja rucolaa. Kuten kuvista näkyy, liuskoissa riitti syömistä. Maukasta - taas kerran! Seuraavan aamun hiihtolenkin jaksoi hyvin tällä tankkauksella! Tahkollakin kannattaa suunnata Skifferiin, me tykkäsimme koko jengi :). 

ps. Sunnuntaisin on Tahkon Skifferissä tarjolla Brunssi!Skiffer Tahkovuori

6 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköisiä pizzoja! En ole vielä Skifferiin ehtinyt pizzalle, mutta suunnitelmissa on reissu herkuttelemaan.

  VastaaPoista
 2. Skifferin Liuskat ovat sekä hyvännäköisiä että -makuisia :). Suosittelemme lämpimästi.

  VastaaPoista
 3. Me maistelimme Helsingin liuskat. Erittäin positiivinen pizzakokemus, pitkästä aikaa! Ja se viinilista, siitäkin tykättiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skifferilin liuskat ovat olleet hyviä, useampaan kertaan testattuna. Kiitos viinilistavinkkauksesta, pitää tsekata seuraavalla kerralla :).

   Poista
 4. Hei, ajattelin että teiltä löytyisi leikkimieltä tämmöiseen kulissien takaa - haasteeseen? ;) t. nelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Eiköhän me jotain keksitä ;):

   Poista