sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pizzaa ja bisseä!

Putte's oli kohteemme, kun osa porukasta halusi jotain syödä ja juoda ja osalle riitti pelkkä juoma. Putte'sissa olemme molemmat käyneet useamman kerran ja maistelleet paikan pizzat läpi. Putte's oli perjantai-iltana aivan tupaten täynnä. Fiilis oli konstailematon ja eläväinen. Sisustus on kolho ja pelkistetty, mutta väkimäärä ja iloinen puheensorina toivat iltaan mukavaa tunnelmaa. Ja ryijyt alakerran seinillä ja hauskat lamput...

Putte'sissa juomat ja ruuat tilataan tiskiltä ja tiskiltä löydät myös ruokailuvälineet. Me valkkasimme listalta pizzan nimeltä Silence of Lambs eli lammasta Pohjois-Afrikkalaisin maustein kera juuston ja rucolan. Pizzan seuraksi tilasimme bisseä (tuoppi 6 €). 

Lammaspitsassa oli täytteitä runsaasti. Viime kerralla tykästyin tosi paljon ihan erilaiseen sienipizzaan, jossa täytteitä oli harvanlaisesti, mutta makua kivasti. Lammaspitsa oli maustettu kohtuullisen tuliseksi ja juustoa oli reilusti. Pitsa oli tosin aavistuksen mauton, kaipasi ripausta suolaa tulisuuden ohella. Rucolaa oli laitettu mukavasti pizzan päälle. Pohja oli hyvä! Vieläkään en täysin syttynyt Putte'sin pizzoille, mutta kokonaisuudessaan Putte's on hauska ja rento paikka. Viihdyimme paikan päällä useamman tunnin; syöden, juoden ja jutellen. Alakerrassa ruokailumme aikana musiikki oli sopivalla volyymilla ja toimi hyvänä taustamusiikkina , eikä häirinnyt meidän keskusteluja. Palvelusta ei tullut suuria fiiliksiä suuntaan tai toiseen, oli toimivaa ja ripeää ja kaikki sujui niin kuin pitikin. Putte's on hyvä valinta rentoon illan istumiseen vaikka kaveriporukalla. Putte'sin mutkaton fiilis ja letkeä meno saa kyllä tulemaan tänne taas uudestaan. 

Osuma.fi

2 kommenttia:

  1. Olen paikasta lukenut moneen otteeseen, mutta vasta joulun alla sain käytyä ensimmäisen kerran, kun ystäväni tuli Helsinkiin. Hyvät pizzat ja hauska mutkaton meininki kuin Berliinistä tai New Yorkista.

    VastaaPoista