lauantai 29. joulukuuta 2012

Milli Miglia!

Mille Miglia oli Italian yleisillä teillä ajettava autokilpailuklassikko. Tästä lienee on innoituksensa saanut Milli Miglia - nimeä kantava viihtyisä baari osoitteessa Kalevankatu 36. Milli Migliaan päädyimme muutaman kiepin kautta ja heti ensinäkemältä tykästyimme tähän piskuiseen baariin. Sisustus on muiden baarien (mm. Llamas, Cojones & Bhangra) tapaan värikäs, runsas ja täynnä erilaisia yksityiskohtia.  


Porukkaa oli pöydät täynnä, mutta saimme mahdutettua itsemme yhteen pöydän kulmaan istumaan ja nauttimaan italialaisia juomia. Fiilis Milli Migliassa oli kauhean kiva ja rento. Italialaisuus näkyy myös juomissa ja siinä, että juoman seuraksi on tarjolla pizzasiivuja for free. Oikein mukava ja viihtyisä paikka istua iltaa ystävien kanssa :). Osuma.fi

6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen paikka, täytyypä testata - hauskaa, että viimein löytyy Helsingissäkin paikka jossa juomien kanssa on tajuttu tarjoilla jotain syömistä. Kiitos vinkistä.

  Se autokilpailu kylläkin on nimeltään "Mille Miglia" eli tuhat mailia, hauska nimiväännös baarilla. :)

  VastaaPoista
 2. Heips. Sorry että oikaisen yhden kirotusvihreen. Riippumatta siitä mistä Milli Miglia on saanut nimensä, niin se Italiassa ajettava kilpailu on nimeltään Mille Miglia :) Ei Milli.

  VastaaPoista
 3. Täytyypä käydä testaamassa joskus tämäkin :)

  annemi/52weeksofdeliciousness

  VastaaPoista