torstai 25. lokakuuta 2012

Shanghai Cowboy, 2.10.2012


Shanghai Cowboyn lista on vaihtunut ja Grouponissa sattui juuri järjettömän hyvä tarjous tänne, joten tottakai se piti hyödyntää. Koko setti kahdelle kustansi 32 €!

Shanghai Cowboy on tuttu paikka meille, olemme käyneet täällä useasti. Ravintola on rento paikka, jonne on helppo tulla. Ruoka oli aikaisemmin mexmexiä, uusittu lista näyttäisi olevan fusion painotteista, suomalainen ruoka kohtaa meksikolaisen ;-) Pääpaino on toki edelleen meksikolaisessa makumaailmassa.  Hintaluokaltaan Shanghai Cowboy on edullinen ravintola. Drinkit on täällä muuten eri hyviä!

Alla muutama esimerkki Shanghai Cowboyn ruokalistasta. Me söimme nachoja, marinoitua lohta, naudanliha-burritoja ja jälkkäriksi Key Lime Pie:ta. Nachot ja lohi olivat oikein maukkaita. Burritot olivat hyvän makuisia, mutta hiukan kuivia ja olisivat kaivanneet myös hiukan lisää potkua! Key Lime Pie oli herkullista ja kivasti tarjolla lasipurkissa. Tosin sitä oli hiukan hankala siitä syödä. Tällä setillä vatsat tuli enemmän kuin täyteen. Ruoan kanssa nautimme SOL -olutta, joka sopii erinomaisesti tähän makumaailmaan.


Shanghai Cowboy

http://www.osuma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti