perjantai 26. lokakuuta 2012

Amsterdamissa 18.10.-22.10.2012

Pitkä viikonloppu Amsterdamissa syyslomalla ei ollut ollenkaan hassumpi vaihtoehto miniloman viettoon. Finnairilta löysimme kohtuuhintaiset lennot mukavilla lentoajoilla ja täältä löysimme kivan huoneiston läheltä rautatieasemaa. Reissuun lähdimme reipashenkisellä porukalla pitkäksi viikonlopuksi ja alla näkyy, mitä naisilla on kassissa matkassa...
Tälle reissulle olin jonkin verran etukäteen katsastellut eri ravintolavaihtareita, mutta harvinaisen vähän verrattuna normaaliin matkavalmisteluun. Ruokapaikat valikoitui siis aika sattumanvaraisesti. 
Lounaspaikka Moes oli etukäteen tsekattu. Paikka näytti kuvissa kivalle ja oli aivan asuntomme vieressä. Moesissa saimme aivan kivaa ruokaa kohtuuhintaan. Kivointa täällä oli itse mesta; sisustus oli hauska ja fiilis rento. Palvelu oli myös kovin ystävällistä. Ruoka oli maukasta ja kohtuuhintaista.In de Waagista olin jonkin tarinan lukenut netissä ja kun tämä osui sopivasti kaupunkikävelymme varrelle päätimme pysähtyä tähän ja nauttia lounasta terassilla! Söimme maukkaat leivät ja keitot ja mun oli pakko saada ranskalaiset - taas ;).Viimeisen päivämme vietimme ihanan lämpöisessä ja aurinkoisessa säässä. Oli upeaa käpötellä pitkin kauniita kujia ja nauttia melkein helteisestä päivästä. Joordanin alue oli varsin viihtyisä ja sympaattinen. Täällä pysähdyimme pizzalle Assaggi -nimiseen italialaiseen ravintolaan. Pizzat olivat herkulliset!
Amsterdamissa on kuulemma ihan pakko ainakin kerran maistaa omenapiirakkaa. Me teimme sen pienessä kahvilassa ja ainakin tämän söpön kahvilan omenapiirakka kera kahvin oli eri hyvä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti