maanantai 22. lokakuuta 2012

Klaus K:n aamiaisella 13.10.2012

Hyvin alkanut herkutteluviikonloppu sen kuin vaan jatkui lauantaiaamun aikaisella aamiaisella Klaus K:ssa. Brunssilla kävimme täällä parisen viikkoa sitten ja saimme kutsun tulla tutustumaan aamiaiseenkin. Alunperin olen itse ollut enemmän kiinnostunut Klaus K:n aamiaisesta; netissä selailtu aamiaismenu on näyttänyt niin houkuttelevalle. Jostain syystä en ole kuitenkaan aamiaiselle tänne aikaisemmin selvinnyt. Ehkä johtunee aikaisesta aamuheräämisestä viikonloppuna....? Saatamme olla selvästi enemmän brunssihenkisiä tyyppejä ;). 

Ilmattaren aamiaisella panostetaan lähiruokaan ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka on hankittu ympäri Suomea pientiloilta luomutuotteita suosien. Aamiaispöytä on runsas. Tarjolla on yön yli haudutettua luomuohrapuuroa, jogurttia, myslejä, hedelmiä, erilaisia leikkeleitä, juustoja, kalaa jne. Mitä nyt kuvitella voi. 
Eri hintaan saa tilattua mm. munakkaan mieluisalla täytteellä, englantilaista aamiaista ja pekonia. Leipävalikoima oli ihanan laaja. Maistoin ehkä melkein kaikkia ja pidin kyllä kovasti brunssin leipätarjonnasta!Aamiaisen tarjonnasta ylitse muiden nousi muutamat jutut. Munakokkeli oli maailman parasta. Suussasulavaa, pehmeää ja ihanan makuista. Näin hyvää vastaavaa emme ole ikinä maistaneet kumpikaan. Erikseen tilatut pekonit olivat hyvin ja huolellisesti paistetut; sopivan rapsakoita ja maukkaita. Aamiaisen parhautta olivat myös pienet croissantit. Kivasti saimme pöytään kasattua syötävää - kuten kuvasta näkyy ;). 
Ihan kamalasti tuli taas syötyä. Vatsa oli todella täynnä vielä pitkään aamupalan jälkeen. Ilmattaren aamiaista ja brunssia vertaillessamme olimme yksimielisiä siitä, että brunssi on hintalaatusuhteeltaan parempi. Me valitsisimme ehdottomasti brunssin :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti