sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Arvonta: Fazerin aamiainen kahdelle!

Kesällä kävimme Fazerin aamiaisella ja ihastuimme siihen kovasti. Siksipä on ilo arpoa blogissa kahden hengen aamiaislahjakortti Fazerin kahvilaan! :) Lahjakortti on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen: Missä sinä olet syönyt parhaan aamiaisen? 





Jutun vierailustamme Fazerin kahvilan aamiaisella löydät tästä. Aamiainen oli kaikkinensa varsin monipuolinen ja maukas. Valikoimaa ja tarjontaa oli vaikka kuinka. Meidän yksi suosikki aamiaisen tarjonnassa oli vallan herkullinen Kupoli -leipä. Suosittelemme maistamaan!




Toinen erityinen elämys aamiaisella oli jälkiruokatarjonta. Moussekakku oli hurjan herkullista :) Alla kuva suklaamansikkamousse -kakusta. 




Kommentoi tämän jutun loppuun vastaamalla kysymykseen Missä sinä olet syönyt parhaan aamiaisen? Vastausaikaa on ensi sunnuntaihin asti eli 4.11. saakka. Aamiaislahjakortin arvomme maanantaina 5.11. ja pistämme lahjakortin voittajalle pikapikaa postissa tulemaan. 



Onnea arvontaan!

41 kommenttia:

  1. Parhaat aamiaiset on varmaan nautittu Ranskassa puutarhassa. :)

    VastaaPoista
  2. Oooh vaikea valinta, mutta ehkä kuitenkin omassa sängyssä leivänmurujen (ja yhden vähän isomman murun) sekä shampanjapullon kera! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä se parasta aamiaista on kotikotona äidin paistamat munat ja pekonit ja tilpehöörit.

    VastaaPoista
  4. Tallinnan hotelli Telegraaf on viimeaikaisista kokemuksista aika korkealla.

    VastaaPoista
  5. Paras aamiainen on ehdottomasti nautittu mummolassa; ei oo uunituoreiden karjalanpiirakoiden ja monta tuntia haudutetun kaurapuuron voittanutta :)

    VastaaPoista
  6. Mieleen painuvin aamiainen taitaa olla nautittu Espanjassa joitain vuosia sitten, jonka ystäväni oli minulle syntymäpäiväni kunniaksi järkännyt!!

    VastaaPoista
  7. Kyllä Berliinin aamiaistarjonta on aika ylivoimainen Helsinkiin nähden! Viime kesänä söimme mm. täällä: http://www.nola.de/ Helsingin paras voisi olla kyllä juuri Fazerin brunssi. Ne kakut kruunaavat kaiken, nam!

    VastaaPoista
  8. Niria, Volastra, Cinque Terre - italialaisen pariskunnan puutarhassa meren avautuessa silmien alle

    VastaaPoista
  9. Paras aamiainen tuli syötyä tänä kesänä San Franciscossa Pinecrest Diner nimisessä paikassa. Ihana amerikkalainen aamiainen kaikilla höysteillä :D

    VastaaPoista
  10. Vuodesta 1983 äidin joulupuuroaamiaiset. Joka vuosi paranee!

    VastaaPoista
  11. Paras aamiainen ikinä oli Sälenissä eräässä pienessä hirsisessä majatalossa. Luomua, ruotsalaisia erikoisuuksia, paikallisia herkkuja ja kaikki tämä huikean tunnelmallisessa hirsituvassa.

    VastaaPoista
  12. Berliinin herkut ovat kyllä olleet ykkösiä :)

    annemi

    52weeksofdeliciousess AT gmail.com

    VastaaPoista
  13. Paras aamiainen oli nyt syksyllä, Itävallassa Logis125 "hotellissa", viiniviljelmien keskellä.. Ruoka oli tyyliin naapurilta itsetehtyä jugurttia, toiselta naapurilta kananmunat itse tehtyjä hilloja sämpylöitä ja viinimarjamehua... Oi nam!
    Nti Papu

    VastaaPoista
  14. Parhaan aamiaisen olen syönyt Klaus K:lla joku vuosi sitten ystävien kanssa synttäripäivänäni! teuwis(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Brunssit on parhaita! Loistavia sellaisia on tullut nautittua maailmalla monessakin paikassa, mutta Helsingissä esim. Krulla on hyvä.

    VastaaPoista
  16. Olen vähän heikko syömään aamupalaa. Siksi vastaankin että tunnelman tähden paras sellainen on ollut köpiksessä. Joskus liian aikaisin aamulla ja ensimmäistä kertaa kyseisessä kaupungissa. Olin taivaassa.

    VastaaPoista
  17. Hmm. Tunnelmaltaan parhaita aamiaisia ovat yleensä synttäriaamiaiset, kun aamiainen sisältää tuoretta kakkua ja kuohuvaa. :) Myös kesäiset torikahvila-aamiaiset ovat hauskoja ja iloisia!

    VastaaPoista
  18. paras aamiainen oli koko päivän mittaiseksi venynyt piknik-brunssi, jota kokoonnuttiin viettäämään ylpäärijuhlien jälkeisenä päivänä. jokainen toi omista juhlista jäänet herkut jaettavaksi, aurinko paistoi ja skumppaakin oli :)
    t. Mai

    VastaaPoista
  19. Se oli joku kylpyläaamiainen jossain päin Suomea. Parasta on haudutettu kaura- tai ruispuuro. Lisäksi hyvää leipää leikkeleiden kanssa ja tuoremehua ja kahvia...Nam....

    VastaaPoista
  20. Paras aamiainen on mummun jokavuotinen vappubrunssi!

    VastaaPoista
  21. Mökin rappusella lämpimänä kesäaamuna lintujen laulaessa ympärillä kahvi ja voileipäpalanen maistuu taivaallisen hyvältä. Toisen kupillisen kaverina viipale rusinaista pullaa kruunaa hetken.

    VastaaPoista
  22. Parhaan aamiaisen olen tainnut nauttia erään ystävän luona kyläillessä. Aamiaispöydässä oli minulle niin paljon kaikenlaista uutta ja ihanaa.

    VastaaPoista
  23. Parhaan aamiaisen oon syönyt Kreikassa. Tuoreita hedelmiä, luonnonjogurttia ja hunajaa ja juuri puristettua appelsiinimehua :) kaiken kruunasi vielä upea merinäköala!

    VastaaPoista
  24. Hyviä aamiaisia on ollut paljon, mutta yksi mieleenpainuvimmista on ollut Karibian risteilyllä nauttimani buffetaamiainen. Herkkuja oli vaikka millä mitalla, eivätkä ikkunan takana huojuvat palmut, kirkas turkoosi meri ja luokseen houkutteleva hiekkaranta suinkaan huonontaneet aamiaiselämystä. :)

    VastaaPoista
  25. Ihanin aamiainen oli Paroksella Kreikassa tuoreine hedelmineen ja mehuineen. Eikä aurinkoinen sääkään ollut pahitteeksi..

    VastaaPoista
  26. Yksi parhaista hotelliaamiaisista on nautittu joitakin vuosia takaperin Tukholman Scandic Anglaisissa! Kaikki maut olivat kohdallaan, kaikki tuoretta, ihania lettuja, leipää, jogurttia...

    VastaaPoista
  27. Tämä on todella vaikea kysymys - sanotaan kuitenkin, että paras aamiainen on nautittu varmastikin mökin laiturilla kesäauringossa.

    -Heidi

    VastaaPoista
  28. Paras aamiainen oli Ranskassa kesällä 2009 Autransin kylässä bed&breakfast paikassa. Kaikki oli itse tehtyä jogurtista lähtien. Lomafiilis ehkä vaikutti asiaan mutta muistelen sitä aamiaista vieläkin!

    t.Satu

    VastaaPoista
  29. Paras aamiainen oli omassa, uudessa kodissa ensimmäisenä aamuna kaikkien muuttolaatikkojen keskellä. Mutta silti onnellisena :) Puuro maistui hyvältä :)

    -Elina-

    VastaaPoista
  30. Paras aamiainen on vuoteeseen kannettu aamiainen. Sellainen on tullut vastaan muun muassa Veronassa :)

    VastaaPoista
  31. Paras tähän astisista aamiaisista on ollut laivalla, ehkä monipuolisuus on tähän osasyynä. Olisi kiva kokeilla Fazerin kahvilan aamiaista jos onnetar niin suo

    VastaaPoista
  32. Tämä on vaikea kysymys koska ihania aamiaisia olen syönyt niin hotelleissa huonepalvelun tuomana kun meriamista laivalla. Paras aamiainen on kuitenkin syöty ihan kotona ihanan miehen valmistamana. Lettuja, croisantteja, juustoja, kakkua ja kunnon kahvia, nam! Olisi huippua kokeilla Fazerin aamupalaa ja viedä mies sinne kiitokseksi :)
    -Julia-

    VastaaPoista
  33. Parhaan aamiaisen oon syönyt ehdottomasti New Yorkissa! Mikään ei voita lämmintä bagelia tuorejuustotäytteellä ja höyryävää vaniljalattea. <3

    Tyttö Turusta

    VastaaPoista
  34. Paras aamupala tunnelmaltaan on lauantailta Hirvihaaran kartanossa. Hämyisää, kynttilät ja tuoretta ruokaa.

    VastaaPoista
  35. Parhaan ja ihanimman ammiaisen oon nauttinut Thaimaassa, Chumphonissa. Tuoreita hedelmiä, kookoslettuja, mehuja ja vielä lisää tuoreita hedelmiä, jollaisia ei suomessa tule saatua... need i say more?

    ainopitkanen@live.fi

    VastaaPoista
  36. "Viimeksi parhaan" aamiaisen olen syönyt Pasificossa, Kalliossa. Hyvän ruuan lisäksi tunnelma oli taas todella kohdallaan. :) maarit_timonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Thaimaassa olen minäkin syönyt parhaat aamiaiseni. Tykkään siitä, että on valikoimaa, että voi maistella ja makustella kaikenlaista uutta.

    VastaaPoista
  38. Paras aamiainen on tietysti Fazerin brunssi!
    T. Juhana R.

    VastaaPoista
  39. Fazerin brunssi,ehdottomasti!Namm!
    Tykkää,
    Nina N

    VastaaPoista
  40. Paras ja tärkein on ehdottomasti lasteni valmistama aamiainen jonka toivat sänkyyn vuosia sitten äitienpäivänä.

    VastaaPoista
  41. Oltiin matkalla mummolaan niin autoon tuli jotain vikaa ja pysähdyttiin jonkun pikkupaikan pihaan, sillä aikaa kun autoa korjattiin niin söimme todella herkullisen aamiaisen. Voi sitä palvelua, vaikka aamiais aika oli jo loppunut. Harmi kun nykyään mistään ei saa niin hyvää ruokaa ja palvelua, tuli useasti käytyä.

    Omistajat sulkivat kun ikää tuli liikaa eikä enää jaksaneet pitää paikkaa.

    VastaaPoista