lauantai 1. syyskuuta 2012

Kellohalli 1.9.2012

Piipahdimme pikaisesti Kellohallissa avajaispäivänä. Kellohalli on Teurastamon ravintola ja tapahtumatila, joka toimii syyskuusta joulukuuhun Designpääkaupunkivuoden ruoka- ja muotoilutapahtumien päänäyttämönä. Tällä kertaa poikkesimme vain juomilla ja fiilistelemässä uuden paikan tunnelmaa. Kivalta vaikuttaa meininki. Katsokaa syyskuun tapahtumia; mielenkiintoisia juttuja tulossa. Itse innostuin kovasti huomisesta keittiökirpparista! Kellohallin ohjelmasta vastaa ravintoloitsija-keittiöpäällikkö Antto Melasniemi. 
 Kellohalli on sekä ravintola että kahvila ja avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Kellohallissa tarjoillaan lounasta, illallista ja brunssia. Hirveesti kaikkea kivaa! Käykää tsekkaamassa tästähttp://www.osuma.fi/

3 kommenttia:

  1. Tuolla minunkin piti tänään käydä, mutta en sitten jaksanutkaan lähteä liikenteeseen, kun oli niin kurja sää ja kaikkea. Ehkä huomenna paremmalla onnella... :) Oliko avajaisissa paljon porukkaa?

    VastaaPoista
  2. Olin suunnitellut reissua tuonne viikonloppuna, mutta ulkomaalainen vieras, juhlimiseksi lipsahtaneet illat ja eilinen karmiva sää aiheuttivat esteitä suunnitelman toteuttamiselle :) onneksi olen aivan vieressä töissä joten ehdin kurkkimaan paikkaa myös arkena.

    VastaaPoista
  3. Sää oli aikas karsea. Me poikettiin juuri ennen illan kekkereitä (Radio Helsingin synttärit), jolloin paikassa ei ollut kovin paljon porukkaa. Vaikutti kyllä hirveen kivalle ja viihtyisälle :). Kannattaa käydä. Toivottavasti pian pääsen testaamaan safkojakin!

    VastaaPoista