maanantai 3. syyskuuta 2012

Art of Luomu 29.8.2012

Mielenkiintoinen keskiviikko-ilta edessä: Lapin Kullan luomuoluen ja ravintola Chef & Sommelierin Sasu Laukkosen ja Labby Cateringin Janne Länsipuron kauden luomuherkkujen maistelua. Eikä tiedossa ollut pelkästään ruumiin ravintoa, vaan myös taidekierros neljässä eri galleriassa. Ilta olikin kaikkinensa oikein napakka setti. Lapin Kullan uusi luomuolut on juurikin saapunut kauppojen hyllylle. Olut on siis täysin luomua ja valmistettu suomalaisista raaka-aineista paitsi humala, jota ei kotimaasta luomuna saa. 

Galleria-kiertueemme käsitti neljä eri galleriaa ydinkeskustassa: Pick Me -galleria, jossa oli näytteillä Elina Brotheruksen ja Kira Gluschkoffin valokuvanäyttely What If?, Huhtikuussa avattu Katja Hagelstamin Lokal, Gallery Kalhama & Piippo Contemporaryssa ihastelimme Rauha Mäkilän Yö erottaa naisen -näyttelyä ja Galleria Jangva, jossa jumituimme pitkäksi aikaa mielenkiintoisten kirjojen pariin

Taiteen ohella pääsimme nauttimaan myös ihanista suupalasista. Tässä muutamia kuvia luomuherkuista: 


Hernettä, maissia ja paprikaa.

Lohta ja majoneesia.


Karitsaterriiniä, sipulihilloketta ja mallasta.

Illan musiikista vastasi DJ Sachrias ja kuulimme myös runoutta Helsinki Poetry Connectionin Suvi Valkoselta. Suvin esitys oli huikea!

Kaiken kaikkiaan aivan huippukiva ilta ja hienosti järjestetty kokonaisuus. Monipuolista hengen ja ruumiin ravintoa. Niin ja tykkäsimme kyllä tästä illan sankarista, Luomu Lapin Kullasta ;). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti