sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pääkonttorin aamiainen 13.2.2011

Aamiainen 19,50 eur
Maanantai – Perjantai klo 6.30 – 10.00
Lauantai – Sunnuntai ja arkipyhät klo 7.30 – 11.00

Heräsimme sunnuntaiaamuna aivan liian aikaisin ja suuntasimme aamiaiselle klo 10.00. Pääkonttorissa on CityShoppari -kortilla tarjous kaksi aamiaista yhden hinnalla, jonka päätimme hyödyntää aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta. Miljöö oli upea ja tyylikäs. Aamiaistila oli iso, mutta yllättävän rauhallinen suuresta asiakasmäärästä huolimatta. 

Pääkonttorin tarjoama aamiainen oli monipuolinen. Lämpimistä vaihtoehdoista löytyi perunoita, munakokkelia, keitettyjä kananmunia, tomaatteja, nakkeja, sieniä, pekonia ja puuroa. Leipäosasto oli myös runsas ja erityisesti meitä ilahdutti luomuleivän tarjonta. Erilaisia leivän päällisiä oli tarjolla runsaasti, kuten vihanneksia, juustoja (myös luomua), leikkeleitä ja kalaa. Paahtoleipäosastolla oli mukava määrä erilaisia marmeladeja lisukkeina. 

Jogurtteja oli runsaasti tarjolla ja näissä rasvattomuus yms. oli selkeästi merkitty. Jogurttien kanssa oli monipuolisesti marjoja, mysliä, erilaisia siemeniä ja leseitä. Myös tuoreet hedelmät olivat hyvin edustettuina, erityisesti tuoreista hedelmistä tehty salaatti oli hyvä juttu. Suosikiksemme nousi ihanan makuinen marja-smoothie, nam! 

Jälkkäripuoli oli mielestämme suppea. Tarjolla oli hedelmiä, kuivakakkua ja mustikkapiirakkaa, joka oli herkullista. Plussaa siitä, että kahvi oli termarissa pöydällä, joka yleisesti helpottaa ja rauhoittaa asiakkaiden aamiaisen syömistä. Vaikka aamiaisella oli porukkaa paljon ja pöydät olivat täysiä, ruokien hakeminen sujui jouhevasti ilman suurempaa jonottamista tai odottelua. 

Valitettavasti paikan henkilökunta ei ollut palvelualtista ja he saivat käytöksellään mukavan sunnuntaiaamun fiiliksen katoamaan hyvin nopeasti. Tämä oli sinänsä vahinko, koska ruuassa ja miljöössä ei ollut mitään vikaa. Laiha lohtu on se, että maksava asiakas voi aina äänestää jaloillaan. CityShopparin tarjous oli edullinen ja se todella kannatti hyödyntää. Hyvin pärjäsimme pitkälle päivään aamun reilulla tankkauksella. Pääkonttori

Arvio 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti