sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Galleriakeidas: luomubrunssi 2.1.2011

City Dealin loistavan tarjouksen innoittamina aloitimme uuden vuoden luomubrunssilla Galleria Keitaassa, joka on aika uusi luomuruokakauppa ja -kahvila. Keidas sijaitsee Kalliossa, osoitteessa Fleminginkatu 7. Keidas on avoinna ma-pe 8.30-18 ja viikonloppuisin 10.30-17.

Keitaan luomubrunssin aloitimme puurolla. Vaihtoehtoisesti oli tarjolla mysliä. Puuro oli pehmeää ja oikein maistuvaa. Puuron kanssa oli tarjolla omenasosetta tai banaania. Puuron jälkeen sai valita leivän joko mozzarellan, edam-juuston, kananmunan tai tofun kanssa. Pauliina päätyi mozzarellaan ja Mirka tofuun. Molemmat olivat hyviä. Leipä oli lämmitettyä, ihanan rapsakkaa kunnon ruisleipää.

Leivät ja juustot saatuamme siirryimme buffet-pöydän antimiin. Buffeessa oli tarjolla kurkkua, salaattia, tomaattia, punajuuria, hapankaalia, hummusta, villiriisiä ja linssejä. Kaikki ruuat olivat tuoreita, raikkaita ja hyvän makuisia. Juomina oli tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Mehu oli todella tujakan makuista, mutta saimme iloksemme hieman pehmeämmän ja makeamman makuista granaattiomenamehua.

Brunssin jälkkärinä oli vohveli, jonka seuraksi sai valita haluamansa makuista jäätelöä tai sorbettia. Vohveli kera mustikkajäätelön oli todella hyvää - vei kielen mennessään.


Vohvelia ja mustikkajäätelöä
Ruoka oli maistuvaa ja laadukasta. Palvelu Keitaassa oli erinomaista. Paikan omistaja oli ystävällinen ja erittäin huolehtivainen. City Deal -tarjouksesta johtuen paikalla oli paljon asiakkaita. Olimme varanneet pöydän klo 11.30, mutta jouduimme odottelemaan pöytää puolisen tuntia. Kokonaisuudessaan brunssiin kului kaksi tuntia, joten kiireessä ei tänne kannata tulla! Asiakkaiden paljoudesta johtuen jouduimme odottelemaan melkein jokaista ruokaa noin puoli tuntia. Paikka on pieni ja pöytiä on noin 7 ja muutama lisäpaikka ikkunan vieressä baarijakkaroilla. Galleriakeidas

Arvio (4-10): 7,5

Fleminginkatu 7, Kallio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti