maanantai 21. lokakuuta 2019

Yes Yes Yes on todellakin YesYesYes!

Yes Yes Yes on jo jonkin aikaa viihtynyt Iso Roballa ja kerännyt poikkeuksetta hyviä arvioita ja paljon kehuja. Mekin ollaan kasvisruokaa tarjoavassa ravintolassa käyty muutamaan kertaan ja tykätty kovasti. Paikka on kovin suosittu, mutta onnistuin lyhyelläkin varoitusajalla varaamaan Table Onlinen kautta pöydän seitsemän hengen seurueelle perjantaille klo 16. Pöytävaraus tehdään kahdeksi tunniksi, joten ruokailun kanssa saa olla aivan ripeä. Vierailulla ilahdutti ystävällinen, rento ja sujuva palvelu heti alkuun. Oli kivaa, että meille ehdotettiin paikan valmista menuta, joka on tarkoitettu hieman isommille seurueille jaettavina annoksina. Oltiin kaikki vähän väsähtäneitä työviikon jälkeen ja oli kivempi heti alkaa vaihtaa kuulumisia kuohuviinilasin äärellä, eikä tarvinnut alkaa pohtia annosvalintoja. Illan aloitimme pullollisella cavaa (46 €) ja kipsistelimme alkavalle viikonlopulle ja lomalle! 



Ruuan kanssa valitsimme nautittavaksi ihanaa C.A.I. rieslingiä Saksasta. Tämä on tuttu viini jo vuosien takaa. 



Seitsemän hengen seurueemme sai jaettavaksi aina noin kaksi lautasellista kutakin annosta. Tästä riitti hyvin kullekin, vaikka toki niitä kaikkein ihanimpia juttuja olisi voinut enemmänkin syödä. Ilta aloitettiin isoiksi paloiksi leikatuilla raaoilla vihanneksilla, jotka tarjoiltiin kirsikkamajoneesin kera. Ihanaa väriloistoa koko annos! 



Halloumi-ranskalaiset ovat Yes Yes Yesissä aivan parhautta! Tässäkin annoksessa oli kiinnitetty huomiota kauniiseen esillepanoon: granaattiomenan siemenet piristivät kivasti! Halloumi-ranskalaiset syötiin tarkkaan aivan loppuun asti - lautaselle ei jäänyt muruakaan. 



Tästä jatkoimme kahdella eri tahnalla ja öljyä tirisevällä naan-leivällä. Kirsikka-hummus oli kaunis kuin mikä ja makukin oli kivan freesi. Annosta koristi kauniit Ahlbergin kukat. Avokadosta, pistaasista ja parmeesanista valmistettu tahna oli ihan mielettömän hyvää. Juuri tämä tahna, halloumi-ranskalaisten ohella, jäi edellisestä vierailusta vahvasti mieleen. 



Maultaan miedot ja raikkaat Kabun nauriit maistuivat kivalle majoneesi ja maa-artisokka-vinegretin kanssa. 



Seuraavasta setistä kaikki annokset olivat todella onnistuneita! Herkullinen risotto oli ihana; koostumus ja maku olivat täydelliset. BasBasin risottoa olen aina kehunut maasta taivaisiin, mutta kyllä Yes Yes Yesinkin risotto on erinomainen. Risotossa oli omenaa, maa-artisokkaamustaa tryffeliä ja paahdettua hasselpähkinää - aivan suussasulavaa! 



Palmunsydänsalaatti sisälsi monia mielenkiintoisia makuja, kuten misoa, tryffeliä, parsakaalia ja pinaattia. Ihana makuelämys tämäkin!


Paahdetut maa-artisokat olivat loistoesitys. Maa-artisokkien kanssa tarjoiltu kastike oli todella mielenkiintoinen cashew-hollandaise. Tämä oli mielestäni yksi illan parhaista annoksista!



Jälkiruokana oli erittäin jyty suklaaganache, jossa oli matchaa, pistaasia ja mustaherukoita. Mustaherukat hieman tasoittivat minun makuun liian tuhtia suklaata. Ei ollut tämä jälkkäri minun suosikki. 



Valmis menu maksoi 46 € per henkilö, ilman jälkiruokaa hinta olisi ollut kympin vähemmän. Viinit ovat täällä aivan perushintaisia ja loppulaskusta muodostui kahdella viinilasilla ja tällä setillä ruokaa hyvin kohtuuhintainen. Hintalaatusuhde on Yes Yes Yesissä oikein hyvä. Illallinen kokonaisuudessaan oli onnistunut. 



Yes Yes Yesissä vietettiin kivat reippaat kaksi tuntia hyvän ruuan ja juoman parissa. Kahden tunnin aikarajan kanssa ei oltu aivan tarkkoja, mikä olikin kiva.   Palvelu oli mukavaa ja joustavaa koko illallisen ajan ja ruuat tulivat pöytään oikein hyvässä tahdissa. Meidän pöytäseurue oli kokonaisuudessaan iltaan tyytyväinen ja tänne tullaan kyllä taas uudelleen! Ihanaa kasvisruokaa oikein sopivaan hintaan. Suosittelemme!


Iso Roobertinkatu 1


psst. Ravintolan menu saa sesongin mukaista päivitystä 28.10., jolloin tiedossa on uusia herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti