tiistai 5. kesäkuuta 2018

Deli 1909 & Wine Bar - viinillä Tampereella!

Deli 1909 & Wine Bar on viihtyisä ja erittäin tunnelmallinen viinibaari Tampereen ydinkeskustassa, jonne on helppo poiketa ohimennen tai vaikka varata pöytä aamulenkillä, kuten me teimme. Paikasta tuli heti tosi kiva fiilis ja illalla sama, tervetullut ja hyvällä tavalla kotoinen fiilis jatkui.  

Wine & Delissä juomat ja ruuat tilataan tiskiltä. Hetken aikaa tutkailimme ruokavalikoimaa pöydässä. Tiskiltä sain heti alkuun ihanan hapokasta saksalaista Rieslingiä. Oli hyvä valinta, tuli juotua toinenkin lasi!Deli 1909 & Wine Barin listalla on monipuolisesti tarjolla erilaista syötävää isompaan tai pienempään nälkään. Perunarieskan kera voi tilata erilaisia lisukesalaattia, on uuniperunaa, suolaista piirakkaa, pintxoja ja kaikkea muuta kivaa. Ruuat tuotiin pienen odottelun jälkeen pöytään ja kaikki annokset tulivat samaan aikaan. 

Aloitin illan maukkaalla perunarieskalla (2 €) ja papusalaatilla (5 €). Perunarieska oli minun makuun, papusalaattikin aivan jees. 


Lisukesalaatti oli maukas ja kivan reilu. Pikkelöidyt punasipulit toivat salaattiin ihanasti makua. 


Leikkelautanen (9,50 €) sisälsi kahta lihaa, juustoa, oliiveja, leipää ja tahnaa.  


Näistä kolmesta annoksesta tuli hyvin täyteen. Leikkelautasella olisi voinut olla toinenkin siivu leipää, sen verran hyvin maistui minulle. Olin valintoihini tyytyväinen, tykkään maistella eri ruokia ja nyt sitä tuli tehtyä.  

Deli 1909 & Wine BArissa kaikki toimi mukavan leppoisasti ja jouhevasti. Tykkäsin viinistä ja täällä varmasti saakin maisteltavaksi hyviä, mielenkiintoisia viinejä. Täällä järjestetäänkin avoimia viinitastingeja, johon tamperelaisena ehdottomasti osallistuisin. Tsekkaa tulevat tastingit tästä! Suosittelen lämpimästi. Kiva, mutkaton paikka istua iltaa, nauttia pientä syötävää ja maistella viinejä. Deli 1909 & Wine Bar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti