tiistai 18. lokakuuta 2016

Porvoon ihanuus: Meat District!

Kesän Porvoon reissumme yksi kohokohdista oli illallinen ravintola Meat Districtissä. Oli ihanaa pitkästä aikaa syödä ravintolassa huippuhyvä illallinen. Safka oli todella hyvää. Meat Distrctin filosofiana on alusta asti itse tehty ruoka, sen kyllä maistaa. Tässä kuvakoostetta illlallisesta! 

Maailman paras tartar löytyy Porvoosta!Pimientos de Padron!


Tomaattisalaatti oli upea niin väreiltään kuin maultaan!


Meat Districtissä ei kasvisruokailijakaan jää nälkäiseksi.Mureaa vasikanposkea!Tarte Tatin - tätä et voi missata Meat Districtissa!


Elokuisen vierailun jälkeen olikin aivan huippua olla juhlimassa ravintolan virallisia avajaisia. 


Meat District on tilana niin upea ja tunnelmallinen - mahtava paikka juhlien järjestämiseen! Juhlien tarjoilut olivat loistavat. Tarjolla oli vaikka mitä ihania herkkuja - juomia unohtamatta. Meat Districtin makkaraa. 


Hampurilainen oli erinomainen!


Juhlahumussa seurasimme myös keittiön menoa. Meat Districtissa on aito napolilainen puu-uuni, joka lämpiää 500 asteeseen. Kyllä tässä kelpaa paistella pizzaa!


Napolissa on käyty muutamaan otteeseen syömässä maailman parasta pizzaa. Tässä Meat Districtin taidonnäyte. 


Jälkiruokana oli tietenkin Cafe Postresin puolella tarjoiltuna jäätelöä! Kirsikkajäätelö ja Ruskistettu voi -jäätelö olivat superhyviä. Kannattaa maistaa!


Mainio idis myös omiin kekkereihin olisi tämä jälkkäri; pikkuruisia vohveleita ja muutamaa erilaista herkullista jätskiä. Sopii moneen makuun!Meat Districtiin kannattaa reissata matkankin päästä, on erinomainen ravintola. Porvoon ravintolatarjonta on muutenkin ihan mahtava ja löytyy täältä myös yksi Suomen ihanimmista hotelleista: Pariisin Ville. Porvoossa suosittelemme viihtymään vähän pidempään ja nauttimaan kunnolla idyllisestä Porvoosta. 

Lisää Porvoon fiiliksiä voit kurkkailla Andalusian auringossa -blogista ja Hannan Soppa -blogista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti