sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Lintsillä on ihan pakko käydä ainakin kerran kesässä - miksei useamminkin!

Linnanmäellä on käytävä kerran kesässä, vähintään fiilistelemässä Lintsin ainutlaatuista tunnelmaa, jos laitteissa kieppuminen ei enää ole vahvin laji. Vapaa sisäänpääsy Linnanmäen alueelle on ihan mahtava juttu! Lintsillä on aurinkoisena päivänä kiva hengailla, syödä ehkä jätski ja nauttia iloisesta meiningistä.  


Sää suosi meidän kesän ekaa Lintsivierailua. Aurinko paistoi, ihmisiä oli huvittelemassa sopiva määrä ja tuntui aivan kesältä. 

Oi niitä aikoja, jolloin Kirnu olisi ollut ihan ykköslaite. Nyt meille paras vaihtoehto oli Kirnun katseleminen jalat tukevasti maan pinnalla. 


Yhteen laitteeseen meidänkin oli päästävä ja tällä kertaa voiton vei uudistunut Linnunrata, vaikka perinteinen vuoristorata tarjosikin kovan vastuksen. Linnunrata on tänä vuonna muuttunut Linnunrata extraksi, joka yhdistää vuoristoradan ja virtuaalitodellisuuden. Tämä on muuten ainoa laatuaan Pohjoismaissa! Ja aika hurjaa meno olikin, huh huh! Mutta myös todella magee kokemus! Kannattaa kokeilla, jos uskaltaa ;). 
Linnanmäellä on ihan parasta, että tänne pääsee kuka vaan. Linnanmäki ei ole pelkästään laitteita kieppumista varten, vaan Lintsillä löytyy tekemistä moneen makuun. Lintsin ohjelmatarjonta on laaja: keskiviikkoisin lauletaan yhteislauluja, torstaisin tanssitaan, perjantaisin on keikkoja ja sirkusta ja lauantaisin lasten ohjelmaa. Peacockissa pääsee nauttimaan erilaisista teatteriesityksistä. Kannattaa Lintsin sivuilta käydä tsekkaamassa kesän tapahtumat. 
Sea Lifessa taas pääsee tutustumaan vedenalaiseen maailmaan. Linnanmäeltä löytyy 13 eri ravintolaa. Lintsin ravintoloissa olemme vierailleet aiemminkin. Muutamia vuosia sitten poikkesimme Sushibar+Winessa, jota ei enää Lintsiltä löydy, mutta keskustasta kylläkin. Aurinkoisena iltapäivänä meidän suuntana oli Lintsin tämän kesän uutuus: raikasta meksikolaista ruokaa tarjoava FloresFreshMex. 


Me ihastuimme ravintolan värikkääseen sisustukseen, joka sopii paremmin kuin hyvin meksikolaiseen ruokaan. 
FloresFreshMexissä voit valita burriton, salaatin tai nachot. Kaikki annokset ovat samanhintaisia ja maksavat siis 9,50 €. Limun kanssa ateria maksaa 11,90 €. FloresFreshMexissä ruoka tilataan tiskillä ja annos valmistetaan asiakkaan silmien alla. Omaan settiin valitset pääraaka-aineen, vihannekset, lisukkeet ja kastikkeet mielesi mukaan. Burritoon valikoitui pääraaka-aineena bbq-possua ja lisukkeiksi vähän sitä sun tätä mm. papuja, riisiä, sipulia, guacamolea, salsaa, jalopenoja ja tuoretta korianteria.

Burritosta saa siis halutessaan hiukan terveellisemmän tai sitten tuhdimman, miten itse mielii. Maku oli hyvä ja annos oli tosi reilu. Tällä kyllä nälkä lähtee! 


Salaattiin valikoitui pääraaka-aineeksi kana. Lisukkeena on chilipapuja, salsaa, juustokastiketta, tuoretta tomaattia ja guacamolea. Salaatin kastikkeena toimi chipotle-majoneesi. 


Salaatti oli maukas ja tosi täyttävä. Chilipavuissa oli sopivasti potkua ja kanassa makua.  Tykkäsin, että itse sai monista vaihtoehdoista valita mieleisensä combon. 


Me tykkäsimme FloresFreshMexin ruuasta. Safka oli raikasta ja maukasta, hinta vastasi laatua. Palvelu ravintolassa oli erittäin ystävällistä ja iloista. Kiitos FloresFreshMexin henkilökunnalle hyvästä palvelusta! Annokset olivat isot - ihan heti ei tarvitse olla syömässä tämän annoksen jälkeen. Hetken aikaa mekin huilailimme ennen kuin jaksoimme ajatella jälkiruokaa. 


Hattara on aika must  juttu Linnanmäellä. Tällä kertaa kuitenkin skippasimme hattarat ja jälkiruuaksi valikoitui pehmis. 
Pehmis ei ollutkaan mikään peruspehmis, vaan ihana popcornilla ja suolakaramellikastikkeella tuunattu superherkku. Nam! Aivan loistava yhdistelmä.


Lintsi on ehdottomasti kesän must juttuja! Ja täällä voi tehdä paljon muutakin kuin vain käydä laitteissa. Ihana Suomen kesä ja Helsinki ja Linnanmäki! 

##Postaus toteutettu yhteistyössä Linnanmäen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti