keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pompierin lounas!

Pitkäaikainen haaveeni työskentelemisestä Helsingin keskustassa tuli etukäteisjoululahjana! Parin viikon rupeama kaupungin ytimessä tarjoaa vähän niin kuin työsuhde-etuna valtavan lounastarjonnan. Ruuan rakastajalle siis ihan mahtava lisä! 

Pompierin lounas on niittänyt mainetta ja kunniaa. Vanhassa VPK:n talossa sijaitseva ravintola oli meidän eka lounaskohteemme. Osuimme paikalle hyvään aikaan; kävelimme suorilla kassalla ja maksoimme lounaan ilman odottelua ja jonottamista. Me valikoimme lounaslistalta Ehta-salaattipöydän ja keiton, hintaan 10,10 €. 
Lounaalla oli vilkasta. Ravintola oli aika lailla täynnä, mutta toiminta oli sujuvaa. Sisään lappasi jengiä jatkuvalla syötöllä - samaa tahtia ilmeisesti ulos, koska kaikille tuntui löytyvän ruokailupaikka. Ruuan noutaminen sujui myös jouhevasti. Jonoja ei muodostunut. 

Päivän keitto oli ihana, viimaiseen päivään sopiva lämmin ja täyteläinen Tomaattikeitto, jota täydensi erinomainen vuohenjuustokreemi. Huomatkaa ihana lautanen!Minä tykkäsin Pompierin ruokaisasta salaattipöydästä. 

Oma suosikkini oli munakoisot, mutta eri salaattien ja vihannesten maut olivat raikkaita. 


Valinnanvaraa oli riittävästi ja parhaimpia oli pakko santsata. Leivät olivat hyvät, samoin pisteet suolatulle voille. 


Lautanen täyttyi helposti. 


Lounaaseen kuulunut kahvi oli yllättävän hyvää. Tarjoilijalta kysyimme kahvilaatua. Paljastui Löfbergin tummapaahtoiseksi kahviksi. Ilmankos tykkäsimme. 

Pompierin lounas oli hyvä. Hintalaatusuhde oli kohdallaan ja ruoka oli hyvää. Paikka oli viehättävä ja tunnelma mukavan eläväinen. Lounas sujui erinomaisesti ja Pompierin henkilökunta palveli iloisesti ja ystävällisesti. Suosittelen! Pompier

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti