perjantai 4. joulukuuta 2015

Le Marché - ranskalaista tunnelmaa Hietsun hallissa!


On vierähtänyt muutama tovi Hietsun hallissa vierailusta, miksi..?! Halli on ihana! Lounasaikaan tunnelma hallissa oli ilahduttavan vilkas, porukkaa riitti ympäri hallia. Hietsun halli valikoitui keskiviikon lounaspaikaksemme ja sieltä niin monista vaihtoehdoista valitsin minulle entuudestaan kaikkein tuntemattomimman mestan eli Le Marchén. Hietsun halliin suuntaan kyllä mieluusti toistekin lounaalle, koska hallista löytyy monta kivaa ruokapaikkaa, kuten Street Gastro, Kimchi Wagon, Roslund, Fat Ramen etc.

Le Marche oli lounasaikaan noin klo 12 kieppeillä lähes täysi, mutta löysimme pari vapaata paikkaa.  Istumapaikan löydettyämme piti ihailla kahvilan tarjontaa. Herkullisen näköisiä olivat kahvilan tarjottavat.


 Aamiaisella ei kai voisi jättää väliin näin mahtavan näköistä croissanttia!


Le Marchén listalta valoikoimme salaatit: avokado-caesarin ja Nizzan salaatin.


Avokado-caesar salaatissa oli avokadoa, caesar-salaattia kastikkeineen sekä maukas leipä. Salaatti oli hyvän makuinen, mutta lounasannokseksi aika pieni. Salaatti olisi voinut olla reilumman kokoinen tai sisältää vielä jotain ruokaisaa elementtiä.


Minun upeassa Nizzan salaatissa sen sijaan riitti syötävää. Salaatissa oli keitetty kananmuna, reilusti tonnikalaa, pari siivua perunaa, runsaasti papuja, salaattia ja tomaattia. Koko komeuden kruunasi kastike, jonka maku oli tosi voimakas. Nizzan salaatti kuten avokado-caesarsalaatti tarjoiltiin rapeaksi paistetun maalaisleivän kera. Maun lisäksi ihastuin Le Marchén upeisiin lautasiin - ne olivat tosi hienot.


Lounas sujui jouhevasti Le Marchéssa. Paikassa oli runsaasti lounastajia, mutta saimme salaatit eteemme varsin nopeasti. Oma Nizzan salaattini oli ruokaisa lounassalaatti, jolla lähti nälkä. Avokado-caesarsalaatti jäi liian heppoiseksi.


Hietsun hallissa oli lounaan ajan tosi kiva meininki. Ihmisiä oli liikkeellä paljon, eikä ihme, kyllä minäkin täällä mieluusti kävisin useammin. Le Marché oli mukava kahvila, jota voin tällä kokemuksella suositella erityisesti Nizzan salaatin ystäville! Le Marché

psst. Hietsun hallissa on mukavaa menoa lauantaisin! Tsekkaa tästä: 
Musaa ja maistelua Hietsun hallissa!

2 kommenttia: