lauantai 29. elokuuta 2015

Punch House!


Perjantai, aurinko ja Punch House - kova kolmikko ja erinomainen aloitus kesäiselle viikonlopulle. Helsingin ensimmäinen Punch House on avannut ovensa kesän aikana GLO baarissa Kluuvikadulla ja GLO Barin mukana hommassa ovat Son of a Punchin tyypit, jotka osaavat juoman tekemisen taidot. Me pääsimme tutustumaan Punch Housen tarjottaviin viime perjantaina. 


Punch Housen ajatuksena on tarjota maukkaita juomia rennossa ympäristössä. Punch House oli tunnelmaltaan rento ja viihtyisä, me tykkäsimme. Tänne on helppo tulla vaikka after workeille, alku- tai jälkijuomille. Punch House sopii moneen tilanteeseen ja on paikkana mutkaton. Sijaintihan on mitä parhain! 

Me maistoimme Punch Housessa paria juomaa - oikein hyviä olivat molemmat. Ja kuten kuvasta näkyy, tarjoiluastiat ovat aivan ihanat! Punch Housessa klassisia punchreseptejä on yhdistetty uudempiin makuihin ja uusia makuyhdistelmiä olikin juomissa maistettavissa.Kauniista teekupista tarjoiltiin raikas juoma, joka sisälsi vahvan Earl Grey -teen lisäksi tujauksen Hendrick's giniä, vadelmaa ja sitruunamehua. Ihana, uusia makuja sisältävä Mad Hatter's Tea Pot Punch maistui hyvin kuumana kesäpäivänä. 
Meille tutumpia makuja sisälsi hillopurkista tarjoiltu juoma: Mizuumi Mashu Cold Punch. Giniä löytyi tästäkin juomasta sekä Cointreauta, limeä, jasminteetä ja appelsiinia. Mojiton maut muistuivat mieleen Mizuumia siemaillessa. 


Punch House oli laitettu oikein viihtyisäksi ja kodikkaaksi. Täällä oli perjantaina mukava istuskella, nauttia juomaa ja polkaista viikonloppu käyntiin.

Punch House on auki
ma – ti 12-24,
ke – to 12-01 
pe – la 12-02. 

Päivittäin tarjolla on kolmea erilaista juomaa, yhteensä valikoimasta löytyy yhdeksän erilaista. Punch House on kiva rento paikka, jossa saa tosi hyviä juomia - tämä todistettiin perjantaina. Suosittelemme!


Punch House

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti