keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lentävä lautanen Tallinnassa osa II


Lauantaina hyvin nukutun yön ja Radissonin maukkaan aamiaisen jälkeen läksimme Telliskiven alueelle. Täällä olemme aikaisemmin vierailleet mm. F-hoonessa. Kokemukset ensi käynnin jälkeen ovat olleet ristiriitaisia, mutta kovasti tuntui jengiä riittävän F-hoonessa edelleen, näytti olevan ihan tukossa, kun siitä ohi kuljimme. 

Raitiovaunulla huristelimme Telliskiveen ja ensimmäinen pysähdyspaikkamme oli viehättävä olut- ja viinimyymälä Sip, jossa oli runsaasti erilaisia oluita.
 Sipin valikoimissa oli oluen lisäksi myös viinejä ja siideriä. Ottaisko Snoobia ja Hipsteria?
 

 
Paluumatkalla meidän matkaan lähti tästä mahtavasta valikoimasta inkivääriolutta.

Telliskiven alueella on monta mielenkiintoista ravintolaa. Olimme etukäteen päättäneet lounastaa Telliskivessä, mutta valita paikan vähän fiiliksen mukaan. Kivi, paber ja käärid oli yksi vaihtoehdoista, me päädyimme kuitenkin toiseen vaihtoehtoon. Kokemuksia Kivi, paber  ja käärid -ravintolasta voit lukea Sillä sipuli -blogista.
Aurinkoinen terassi houkutteli meidät lounastamaan intialaiseen Lendav Taldrik -ravintolaan - suomeksi ravintolan nimi tarkoittaa Lentävää lautasta. Lendav Taldrikin sisustus oli ihana! Samaan aikaan värikäs, tyylikäs ja rento.

Lentävän lautasen cocktailit olivat hurjan hyviä. Meille maistuivat upea ja runsas Mansikka Margarita sekä tyylikäs Lendav Taldrik Rhubarb Special. 


 
Aloo palak eli pinaattia ja perunaa oli huikean hyvä. Annos on yksi intialaisen ruuan lemppareistani ja Lendav Taldrikissa onnistuttiin tässä täydellisesti.
 
 


Tandoorikana cashew-pähkinä kastikkeessa ei jäänyt yhtään huonommaksi. Kananpalat olivat mureita ja maukkaita. Annoksen sai sopivasti omaan makuun tulisuutta chilikastikkeella, jota pystyi omasta kupista lisäillä mielensä mukaan.
Raikas salaatti ja juustovalkosipuli naan-leipä täydensivät onnistuneen lounaan.
 Ruokajuomana toimi loistavasti inkivääriolut Stone's Ginger Joe. 
Mielestämme emme tilanneet mitenkään överisti ruokaa (näinkin on joskus käynyt), mutta tulimme ihan hullun täyteen ja osa ruuasta oli pakko harmiksemme jättää syömättä (näin ei ole juurikaan koskaan käynyt).

Hintalaatusuhde Lendav Taldrikissa oli erinomainen. Ruoka oli valmistettu laadukkaasti ja maku oli kaikessa, niin ruuissa kuin juomissa, erinomainen. Lounas kustansi kaikkinensa 35,55 €.
 

Palvelu toimi Lentävässä lautasessa oikein ystävällisesti ja sutjakkaasti. Tarjoilija kertoi ruuista ja auttoi valinnoissa. Lounaastamme jäi siis pelkästään positiivista kerrottavaa, vahva suositus meidän blogilta Lendav Taldrikille! 

pssst. hyviä Tallinna-vinkkejä löytyy mm. Lauran tähti -blogista
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti