keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Miniloma Helsingissä

Pääsin tutustumaan uudistuneeseen Hotelli Haagaan tällä viikolla. Hotelli oli minulle entuudestaan tuttu, olen ollut täällä aikaisemmin koulutuksessa. Hotelli on kovasti uudistunut ja erityisesti hotellissa on panostettu hyvinvointiin. Hotellissa on tarjolla yrityksille mm. erilaisia työhyvinvointiin liittyviä paketteja. Työhyvinvointpalvelujen osalta hotelli tekee yhteistyötä esimerkiksi Humap:n kanssa. Kokoustilatkin vaikuttivat oikein viihtyisiltä. Lisätietoja löytyy hotellin sivuilta.
Hotellin palveluja voi toki käyttää yksityisenäkin henkilönä. Liikuntapalveluja hotellille tuottaa Erimover, joka on tuonut "suppauksen" Suomeen. Tuntivalikoima kuulostaa virkistävän mielenkiintoiselta, käy kurkkaamassa täältä. Hotellissa on 17 metriä pitkä sisäuima-allas, jossa pidetään erilaisia SUP-laudan päällä tehtäviä tunteja. Tuntien hinnat ovat todella kohtuullisia (10€), joten rahasta tämä hupi ei jää kiinni. Aikatauluun pääset tästä

Hotellin spa Verso toimii opetushoitolana yhteistyössä Sky-opiston kanssa. Eli toisin sanoen hoitoja tekevät opiskelijat ja hinnat ovat sen mukaiset :) Eli tämä on todellakin oman rahan paikka! Pääsimme kurkistamaan hoitolaan ja se oli oikein viihtyisä. Plussaa ovat myös pitkät aukioloajat; Verso on auki viikolla 9-20 ja lauantaisin 10-17. Hoitolassa on kuusi hoitopöytää, joten pienemmällä porukalla on mahdollisuus saada kaikille hoidot yht'aikaa. Isommillekin ryhmille voidaan räätälöidä hoitoja esim. Sky-opiston puolella, joten tämä on aivan mainio paikka järjestää esim. polttarit. 

Hotellin ravintola panostaa luomuun ja lähiruokaan. Mikään fine dining -ravintola tämä ei kuitenkaan ole. Ala carte -listalta löytyy perusruokia; pastoja, salaatteja ja hampurilaisia sekä pihviannoksia. Lounasta tarjoillaan viikolla 12€ hintaan. Aamiaista saa viikolla klo 9.30 asti ja viikonloppuisin 10.30 asti eli harmittavan aikaisin tuo aamiainen loppuu viikonloppuisin, jos haluaisi piipahtaa vain aamupalalle. Vierailullamme saimme maistaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun oppilaan päättötyönä valmistamaa Wellness Menua.Wellness Menu

Vihershotti
***
Vihersalaatti fenkolilla, endiivillä, 
avokadolla ja appelsiinilla
-terveellistä energiaa fenkolin ja appelsiinin c-vitamiinista ja avokadon hyvistä 
rasvoista. Fenkoli on myös loistava hivenaineiden lähde.
*gluteeniton ja maidoton
***
Haudutettua kuhaa, kukkakaalipyrettä ja 
sitruunavinegretteä
-maksan hyvinvointia kaaleista, ph-tasapainoa sitruunasta ja
puhdasta proteiinia kalasta.
*laktoositon ja gluteeniton
***
Meloni-mansikkaunelma
-pinaattia, melonia ja mansikkaa.
Vitamiineja ja sydämen hyvinvointia.

*gluteeniton ja maidoton


Menu oli maukas ja raikas, mutta illalliseksi turhankin kevyt. Esimerkiksi liikunnan jälkeen tästä ei välttämättä tule kylläinen olo. Itse ajattelisin, että menu toimii paremmin luonaana kuin illallisena. 

Hotelli Haaga on Best Western Plus hotelli, joka tarkoittaa luokituksena 3 ja 1/2 tähteä. Tässä luokassa hotelli mielestäni loistaa! Hotellissa on muutamia hiukan parempia huoneita, joiden hinta on 30€ kalliimpi kuin tavallisten huoneiden. Huoneet eroavat perushuoneista siinä, että niissä on mm. aamutakit, espresso -kahvinkeittimet  ja huoneen hintaan sisältyy yksi liikuntatunti. 

Itselleni jäi sellainen fiilis hotelli Haagasta, että täällä olisi ihan hauska järjestää tyttöporukalla kiva ja virkistävä päivä, vaikkei hotellissa yöpyisikään. Aluksi voisi käydä muutamalla liikuntatunnilla, jonka jälkeen olisi ihana rentoutua saunassa ja jatkaa rentoutumista hoitolan puolella. Ainakin Wellness menu oli raikas ja hyvänmakuinen, joten iltapäivä voisi hyvin jatkua myös ravintolan puolella. 

Kokeilemisen arvoinen paikka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti