sunnuntai 7. syyskuuta 2014

KOLMON3N!

Lounas kera kamun on just loistotapa aloittaa viikonlopun vietto. Tällä kertaa testasimme Kalliossa sijaitsevan ravintola Kolmos3n lounaan. Lounaalle meidät juuri sinne houkutteli perjantain lounaslistalta bongatut falafelpyörykät. 

Kolmon3n on sisustukseltaan raikas, ja pieni paikka on saatu mukavan tilavan oloiseksi. Lounas tuntui olevan suosittu, mutta saimme mestat neljän hengen pöydästä. Lounaan hintaan (9,50 €) sisältyi vihreä salaatti, maukas leipä ja voi. 


Lounas Kolmos3ssa oli oikein hyvä kokemus. Alkusalaatti oli raikas ja leipä aivan älyttömän hyvää. Ehta voi kruunasi makuelämyksen. 

Falafelit tarjottiin maukkaan riisin kanssa, jonka joukossa oli ainakin parsaa ja munakoisoa. Chili-tomaattikastikkeessa oli sopivasti potkua ja kastike täydensi hyvin falafelin lempeää makua. Annos oli sopivan reilu, nälkä lähti ja tällä setillä jaksoi pitkälle päivää. Ihanat tuoreet yrtit koristivat pyöryköitä.


Ruoka oli siis hyvää ja sitä oli riittävästi. Alkusalaatti ja leipä olivat hyvät setti varsinaista lounasta odotellessa. Palvelu toimi hyvin ja tosi iloisin mielin Kolmos3n lounaalta lähdimme. Ilomielin voi Kolmos3n lounasta suositella! Kolmon3n 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti