perjantai 7. helmikuuta 2014

Kalastajatorpan brunssillaSaimme kutsun Kalastajatorpan brunssille. Kalastajatorppa sijaitsee upealla paikalla meren rannalla ja suurista ikkunoista ovat hienot näkymät meren jäälle. Kaunis pakkaspäivä olikin houkutellut ihmisiä sankoin joukoin jäälle ulkoilemaan. Seurasaarikin sijaitsee aivan kivenheiton päässä täältä, joten ulkoilu ja brunssi on oivallinen tapa viettää sunnuntaita näillä nurkilla ;).
Ravintola Meritorpan sisustuksessa on käytetty ihanan lämpimiä sävyjä. Paikka on samaan aikaan elegantti ja viihtyisä. 


Brunssia tarjoillaan sunnuntaisin klo 11-15. Brunssimenu sisältää alkuruuat noutopöydästä, pääruuan pöytään tarjoiltuna ja jälkiruokapöydän. Hintaa brunssilla on 36 € sisältäen kahvin / teen. Alkuruuissa olivat kaikki ns. perinteisen brunssin elementit, mutta niihin oli saatu persoonallinen twisti. Perinteiset nakit olivat vaihtuneet lammasbratwurstiin, munakokkeli sienijuuresmunakkaaseen ja pekoni ylikypsään possunkylkeen. Alkuruokapöydästä löytyi edellämainittujen ruokalajien lisäksi salaatteja, kanaa, erilaisia leipiä ja kalaa. 


Katkarapuskagen

Mini blt sandwich
Ruokalajeissa maistuivat puhtaat maut ja raaka-aineet olivat selkeästi laadukkaita ja tarkoin valittuja. Omia suosikkejamme alkuruokapöydästä olivat Mini blt sandwich, lammasbratwurstit, punajuuri-vuohenjuustosalaatti ja maalaismunakas. Kaikkinensa alkuruokapöytä oli tasapainoinen ja harkittu kokonaisuus. Punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Pääruuista maistoimme molemmat vaihtoehdot, jotka olivat tällä kertaa Karitsan paahtopaisti ja grillattu nieriä. Annokset olivat hyvin erityyppisiä. Nieriä oli enemmän fine dining -annos, kun taas Karitsa tarjoiltiin kotiruokatyyppisenä annoksena. Pääruoka-annokset olivat kooltaan aika pieniä, mutta runsaan alkuruokapöydän jälkeen nautittuna, juuri sopivan kokoisia. Molemmat annokset maistuivat hyviltä, mutta nieriä vei näistä selvästi voiton ja oli enemmän brunssin tyyliin sopiva. 


Karitsaa


NieriäJuustoja oli tarjolla kolmea erilaista, joiden nimiä ei harmiksemme ollut esillä. Jälkiruokapöydän ehdoton kuningatar oli täyteläinen mutta raikas marjainen juustokakku. Lisäksi tarjolla oli suklaacupcakeseja ja hedelmäsalaattia. 


Hintalaatusuhde Kalastajatorpalla oli oikein hyvä. Meitä miellytti brunssin harkittu kokonaisuus ja ruuan taso. Hyvää ruokaa viihtyisässä ja kauniissa ympäristössä - ei olisi tämäkään sunnuntai paremmin voinut lähteä käyntiin :). Ehdottomasti suosittelemme!   

Kiitämme: 
- laadukas ja maukas ruoka
- hyvät raaka-aineet
- monipuolinen ja tasapainoinen menu
- tuorepuristettu appelsiinimehu
- smoothie
- viihtyisä  paikka
- upeat näköalat
- ruuat olivat laitettu kauniisti esille 

Moitimme: 
- juustojen kanssa ei ollut hilloa
- ruokalajeilla ei ollut nimikortteja
- cupcakesit olivat kuivia

Kalastajatorppa

2 kommenttia:

 1. Hei,

  kiitän käynnistänne Meritorpan brunssilla. Jälkiruokapöydässä on juustojen vieressä tämän brunssimenun mukaan raparperihilloketta.
  Kiitän huomiostanne juustojen viereen tulevista kylteistä, seuraavasta sunnuntaibrunssista lähtien juustot ovat nimettyjä. Brunssimenu vaihtuu maaliskuun puolessavälissä, tervetuloa maistelemaan.

  Ystävällisin terveisin,

  Ellie Hägg
  Supervisor / Duty Manager
  Hilton Kalastajatorppa, Meritorppa

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :). Brunssi oli tosi hyvä ja kaikkinensa osui meidän makuun ja tyyliin! Keväämmällä tullaan, brunssimenun vaihdettua, uudemman kerran.

  VastaaPoista