tiistai 7. toukokuuta 2013

Juoksua ja juoksua

Jo muutamana vuonna on vappujuhlaa vietetty rauhallisemmissa merkeissä kuin joskus nuoruusvuosina. Vappuna on alettu jo latautumaan seuraavan lauantain koitokseen eli Helsinki City Runiin. Viime vuonna päätimme porukalla analysoida suorituksiamme Klaus K:n saunalla hyvän ruuan, juoman ja saunomisen merkeissä. Ilta oli niin kiva, että perinnettä jatkettiin tänäkin vuonna :). 

Itse missasin oikean juoksun kovan tyhjennysharjoituksen vuoksi. Onneksi olotila lauantaille parani, jotta pääsin reitin varteen kannustamaan lukuisia juoksukavereita. Veditte lenkin hienosti ihan jo ka i ki nen ! Onnittelut vielä kaikille juoksijoille! 

Klaus K:n saunaan suuntasimme jota kuinkin suoraan maaliin tulon jälkeen. Saunalla meitä oli odottamassa alkunaposteltavia. Vihanneksia, dippiä, nachoja, salsaa ja ihania sitrusmarinoituja oliiveja. Klaus K:n saunatilat ovat mukavat ja viihtyisät. Lauteille mahtuu isompi jengi kerrallaan saunomaan ja suihkuja on useampi kappale. Saunalta löytyy pyyhkeet, kylpytakit ja tohvelit. Saunomisen aikana jo ja tietty jälkeen oli tiukat analyysit päivän juoksusta alkaneet. Juttua oli hyvä jatkaa ruokailun merkeissä. Buffet-pöydästä löytyi herkkuja jokaisen makuun. Myös allergiat oli huomioitu. 


Rapeaa salaattia, marinoitua artisokkaa ja Pecorino-juustoa


Friteerattuja tiikeriravun pyrstöjä ja chilimajoneesiaPippurilla maustettua paahtopaistia ja piparjuurta


Sataymarinoitua kanaaSieni-perunasalaattiaMaukkaan aterian kruunasi Tiramisu espressosiirapilla


Kaikkinensa ruoka oli hyvää ja maukasta. Kiitos Klaus K:lle hyvin järjestetystä illasta! Tämän setin jälkeen riitti vielä virtaa yöjuoksuillekin ;). Klaus K 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ilta maksoi 40 € / hlö sisältäen siis saunan, saunakamat ja ruuan :). Juomat maksettiin erikseen - kukin kulutuksen mukaan ;).

   Poista
  2. Täältä löytyy vielä lisäinfoa:

   http://www.klauskhotel.com/meet/klubi-tilaussauna-yksityissauna-saunakabinetti-varaa-vuokraa-saunatila-juhlatila-helsinki-keskusta/

   Poista