tiistai 23. huhtikuuta 2013

Scandic Hotelli Paasi Hakaniemessä -ei mikään ihan tavallinen Scandic :)


Ensikosketuksen saimme hotelli Paasiin viime elokuussa Paasitornin pitojen yhteydessä, kun pääsimme hotellin avajaisiin. Nyt juhlimme syntymäpäivääni ja päätimme varata Paasista huoneen. Majoittauduimme hotellin vanhalle puolelle 20 -luvun huoneeseen. Näihin huoneisiin ihastuimme jo viime visiitillä tutustuessamme eri huonevaihtoehtoihin. Valikoimasta löytyy lisäksi moderneja huoneita ja huoneita eri aikakausilta. Kannattaa kysyä, vaikka suoraan hotellista valikoimasta. Huoneet ovat persoonallisia ja uniikkeja. Scandic Paasi on siis design -hotelli, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Nettisivuilla hotellia kuvaillaan Suomen ensimmäiseksi story -hotelliksi. Hotellin sisustuksessa on otettu huomioon alueen historia ja alueella asuneet ihmiset. Osassa huoneita on parveke ja kylpyamme, lisäksi on tarjolla sviittejä.


"Kirjaston" upea katto 
Hotellin aula on erittäin viihtyisä ja alakerran "kirjasto" ei tunne hotellilta lainkaan. Hotelliin on saatu erittäin miellyttävä ilmapiiri, jossa kohtaavat viihtyisyys ja hauska design. Sekä aulabaarissa että "kirjaston" puolella viihtyvät varmasti muutkin kuin hotellin asiakkaat.Tänne voi aivan hyvin piipahtaa drinkillä, vaikka hotellissa ei asuisikaan.

Kuinkas sattuikaan :)

Huoneemme, joka sijaitsi kuudennessa kerroksessa oli tilava ja viihtyisä. Paras paikka nauttia kuohuvaa oli leveä ikkunalauta, jolta näki upeasti Hakaniemen kattojen yli. Kylpyhuoneessa oli kylpyamme ja shampoot, hoitoaineet ja saippuat sekä vartalovoidetta ja kylpytakit eli kaikki tarpeellinen. Kylpyhuone oli todella tilava, joten siellä mahtuisi mainiosti laittautumaan iltaa varten isompikin porukka ;)Sänky oli ihanan leveä ja mukava. Huoneessa oli lisäksi minibaari ja kahvinkeittovälineet. Lisäksi huoneen hintaa sisältyi elokuvakokelma, jonka sisällöstä ei kyllä ole harmainta hajua, kun emme sellaisia ehtineet katselemaan :) Huone oli muuten todella hiljainen, sisälle ei kuulunut liikenteen melua eikä naapurihuoneista kuulunut inahdustakaan ;)Hauska tapetti loi huoneeseen mukavan rentoa tunnelmaa. Tapetissa seikkailevat samat hahmot, joita löytyi huoneiden numerointien yhteydestä.Hotellista löytyy lisäksi punttisali ja tilaussauna sekä hotellin yhteydestä löytyy useampikin ravintola. Me suuntasimme illalliselle Pure Bistroon, josta myöhemmin lisää. Hotellista voi lainata myös polkupyörän. Hotelli on oikein hyvien kulkuyhteyksin päässä Helsingin keskustasta. Läheltä menee sekä metro, ratikka että useita busseja, mutta kävellenkin matka taittuu n. 15 minuutissa.

Henkilökunta oli todella ystävällistä ja hyvällä fiiliksellä. Koimme olevamme todella tervetulleita. Kaikki hoitui sujuvasti. Tätä hotellia voin suositella todella lämpimästi kaikille Helsinkiin matkaajille.

Huoneen hinta (superior extra) oli norm. 113€, modernit huoneet olivat 90 €, samoin 50 -luvun huoneet. Toki huoneiden hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan. Hotelli Paasi 

Kiitämme:
-Tilava huone
-Hiljainen huone
-Tilava kylpyhuone
-Persoonallinen ja kotoisa sisustus
-Viihtyisät ja olohuonemaiset yleiset tilat
-Erittäin ystävällinen henkilökunta
-Siisti hotelli
-Hyvä minibaari ;)

Moitimme:
-Ei yleistä saunaa
-Nettisivuilta vaikea saada tietoa eri aikakausien huoneista
-Ei jääkonetta käytävällä tai aulassa ;)
-Huoneessa ei radiota (television kautta vain yle puhe tms.) eikä kaiuttimia puhelimelle :(


3 kommenttia:

 1. Onnea jälkikäteen! Hauskan näköinen hotla :)

  VastaaPoista
 2. Onnea minultakin jälkikäteen! Olenkin kuullut ko hotellista ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja raikkaalta tavallisten hotellien joukossa :)

  VastaaPoista
 3. Hotellin henkilökunta7. toukokuuta 2013 klo 7.03

  Kaunis kiitos Scandic Paasi-tarinastanne ja upeista kuvista! Me hotellin "Paasilaiset" lähetämme iloiset tervehdykset teille ja toiveen pikaisesta jälleen tapaamisesta luonamme. Kirjoituksenne teki meidät todella onnelliseksi, riemullinen kiitoksemme!

  VastaaPoista