lauantai 8. joulukuuta 2012

Suolassa syödään nyt New Yorkin malliin!

Saimme kutsun Ravintola Suolaan tutustumaan paikan uudistuneeseen ruokaistaan: Suolassa syödään nyt New Yorkin malliin! Suolassa kävimme itse asiassa muutama viikko sitten ja silloin tykkäsimme kovasti ruuasta. Lue juttu vierailusta tästä

Uusittu lista sisältää Slidereita ja Heroeseja, Pääruokia ja Jälkkäreitä. Sliderit ja Heroesit ovat kasvis- tai lihapullista rakennettuja leipiä kera erilaisten lisukkeiden - eli hampurilaisen ja lihapullan yhdistelmä. Liha- ja kasvispullien lisäksi Slidereiden täytteenä löytyy myös lohta ja revittyä possua.Meidän makuumme paras slider oli Beets, joka sisälsi punajuurta, sinihomejuustocreemiä, pinjansiemeniä ja rucolaa. Sliderit ovat ideana hauska ja etenkin se, että Suolassa saa ruokaa klo 2.00 asti, on tervetullut lisä Helsingin ravintolaelämään. Lihapullat olivat meidän makuumme turhan tiiviitä, kasvispulla taas kuivahko. Hauska idea Slidereista kaipaa vielä pientä viilaamista.  

Pääruuista maistoimme annokset Classic (lihapullia jallukastikkeella kera perunapyreen) ja Hulk (vegepullia, savoinkaalia, pinaattia, purjoa, sokerihernettä, paksoikaalia, cashew-pähkinää ja korianterikastiketta).  Pullia vaivasi samat pulmat kuin Slidereissa. Lisäkkeet molemmissa pääruuissa oli oivallisia.


Hulk


Illan aterian kruunu oli suussa sulavan makea herkku: Varlhonan paahdettua suklaata muotoiltuna tikkariksi. Tämä oli hyvää. Aivan mahtava pikkuinen jälkkäriherkku!

http://www.osuma.fi/

2 kommenttia:

  1. Oli hauska tavata ja rupatella Suolassa!

    Samoilla linjoilla oltiin mieltymyksissämme, lihapullat olivat liian tiiviitä ja kasvispulla kuivahko, mutta tikkari oli tosi hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle seurasta! :) Oli mukava tavata livenä ja viettää hauska ilta!

    VastaaPoista