maanantai 3. joulukuuta 2012

Aamiainen Cafe Ekbergillä 14.11.2012

Cafe Ekbergillä on arkisin tarjolla aamiaista klo 7.30-10.30, lauantaisin 8.30-13.00 ja sunnuntaisin 9.00-13.00. Aamiaispöydän hinta on arkisin 10,50 € (toisin kuin nettisivuilla mainitaan) ja viikonloppuisin 17,90 €. 

Tutustuin aamiaisen tarjontaan netissä etukäteen ja kahvilan sivuilla kuvataan aamiaista näin: Meidän suosittu aamiaisemme koostuu seuraavasta: puuroa, muroja, jugurttia, kananmunaa, uunimunakasta, leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, hedelmiä, hilloa, leipää, croissantteja, makea leivonnainen, tuoremehua, kahvia ja teetä. 

Pimeänä keskiviikkoaamuna kahvila oli houkuttelevan valoisa ja lämmin. Saapuessani paikalle noin kahdeksan maissa, väkeä oli kahvilassa yllätykseni aika paljon. Muutamissa pöydissä oli varattu -kylttejä, mutta onneksi vapaitakin pöytiä löytyi. 

Aamiainen maksetaan kassalla etukäteen ja sen jälkeen ei sitten muuta kummallisempaa kuin lautanen käteen ja valikoimaan pöydän antimia. Kivasti sain taas lautaselle kerättyä ruokaa ja toki moneen otteeseen... Niin kuin kiireettömällä aamiaisella kuuluukin tehdä. Ekbergin pähkinäinen leipä oli maukasta. Tykkäsin myös Croissantista. Mieleen jäi myös maistuva mysli. Kaikkea tarpeellista oli tarjolla ja ihania leivoksia myös aamiaisen kruununa. Puuro oli ulkoasultaan jotenkin jämähtänyttä, joten sitä ei tehnyt mieli maistaa. Tuoreita hedelmiä oli mukavan monipuolisesti tarjolla ja kauniisti esillä. Lihaleikkeleitä löytyi muutamaa lajia, samoin paria juustoa. Näihin olisin kaivannut nimikylttejä, jotta olisin tiennyt, mitä lautaselleni kasaan. Mehuja oli muutamaa sorttia.Aamiaiselta sain kaiken odottamani ja varmaan yhden kakkupalan ylimääräistäkin. Palvelu oli ystävällistä ja pöytiä siivottiin ja täytettiin ahkerasti. Mitään sen kummempaa fiilistä aamiainen ei kuitenkaan herättänyt. Tänne voisin mennä hyvin uudestaan, jos sattuisin liikkumaan näillä kulmilla, ja haluaisin nauttia kunnon aamiaisen kohtuulliseen hintaan. 
Osuma.fi


Bulevardi 9

2 kommenttia:

  1. Tämäkin on ollut omalla listalla pitkään, olen vain kovin laiska siirtymään pois kotona aamiaiselle esim. viikonloppuna mutta arkiaamuna tuo voisi olla kiva piristys :)

    VastaaPoista
  2. On niin monia houkuttelevia aamiaispaikkoja, joissa tekis mieli käydä :) Arkiaamiainen kaupungilla oli kyllä kiva piristys, suosittelen!

    VastaaPoista