tiistai 9. lokakuuta 2012

Ravintola Aada, Vantaa 4.10.2012

Elämysmatka Korsoon...... 

Saimme kutsun salaperäiselle illalliselle muutama viikko sitten. Illan reissusta emme tienneet ennen h-hetkeä muuta kuin sen, että lähtö on Fennian edestä klo 17 ja matka kestäisi lähijunalla noin puolisen tuntia.... Yritimme arvuutella mahdollisia vaihtoehtoja, mutta yllätys oli totaalinen pikkubussin pysähtyessä Korsoon, ravintola Aadan eteen. Mielenkiintoista. Aadasta olin aikaisemmin kuullut siskoltani, mutta etukäteen ravintolasta ei juuri ollut mielikuvaa suuntaan tai toiseen. 
Illastimme noin 12 hengen porukalla ja illan tunnelma oli alusta saakka rento ja kepeä. Olimme etukäteen valkanneet illan syötävät, joten illan menun periaatteessa tiesimme jo .. tosin olimme omat valinnat ehtineet onnellisesti unohtamaan ;). Onneksi joukossa on aina vähän meitä skarpimpia tyyppejä :). 

Illan aloitimme kilistelemällä kuohuva - on aina muuten hyvä tapa aloittaa ilta ;).
Alkuruokana nautimme tomaattikeittoa. Keitto oli yllättävän tulinen ja varsin tomaattinen. Makua olisi voinut olla syventämässä loraus kermaa ja myös yrttejä kaipasimme. Alkuruokana kuitenkin aivan ok. Keiton viininä joimme Rieslingiä.
Pääruuaksi me söimme maukasta sienirisottoa ja tofuhalloumivarrasta. Annos oli kaikkinensa aivan ok. Risotto oli hieman ylikypsää ja kaipasi pikkuripauksen suolaa, mutta muuten maut olivat hyvin kohdallaan ja sieniä ilahduttavan paljon. Risoton koostumus olisi myös voinut olla hiukan löysempi. Tofu oli maustettu hyvin. Viiniksi oli valittu tämä chileläinen Puerto Viejo.Illan paras annos oli Pannacotta marjoilla, joka todella jäi mieliimme. Ihan huikean hyvä. Pannacotta oli juuri sellainen kuin sen pitääkin olla eli täyteläinen, maukas ja raikas. Pannacottan kera nautimme itävaltalaista Eisweinia ja tämä jos joku, on ihan huippuhyvä jälkkäriviini :). 

Ravintola Aadasta jäi kaikkinensa hyvä fiilis. Palvelu sujui moitteettomasti ja oli kaikin puolin toimivaa ja ystävällistä. Vietimme täällä mukavan ja rennon illan hyvässä seurassa :). Tällä kertaa laskun hoiti joku muu kuin me, joten ravintolan hintatasoa piti käydä jälkikäteen kurkkaamassa netissä..... Ravintola Aada

http://www.osuma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti