keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Drinkkibaari Shaker ja Baana, 22.9.2012Drinkkibaari Shaker sijaitsee Tennispalatsin talossa. Baari on avattu jo vuonna 2006 ja on valittu useasti Suomen 20 parhaan baarin joukkoon. Asiakaskunta on nuorta, Shaker on selkeästi parikymppisten suosiossa. Sisustus on tyylikäs ja moderni.
Kaikki drinkkilistan drinkit maksavat 8 €. Olemme kokeilleet käyntikerroillamme ainakin Ginger Mojitoa, joka on ihanan raikas, Singapore Slingiä, joka tarjoillaan söpösti aurinkovarjon kanssa, Strawberry Ivanovia, joka on margarita -tyylinen juoma, mutta tehty vodkaan. Myös Rhubartini ja Banana Daiquri ovat oikein oivallisia valintoja. Täältä löytyy varmasti jokaiselle mieleinen drinkki. Oluttakin täältä toki saa!


Palvelu Shakerissä on rentoa ja ystävällistä. Täällä järjetetään myös cocktail-kouluja ja cocktail-cateringiä, tarkempia tietoja löydät Shaker:n sivuilta.

Shakerin jälkeen päätimme katsastaa Nollan tilalle avatun Baanan. Sisustus on samanhenkinen kuin Nollassakin, pöytiä on hiukan järjestetty uudelleen ja baari on siirtynyt eri paikkaan. Baanasta saa lounasta, perjantaisin on tarjolla sushi-buffa (15 €). Muuten listalla on hampurilaisia ja sushia, mutta ainakaan meidän käynnillämme keittiö ei enää ollut auki (n. klo 22). Nettisivuiltakaan ei selviä mihin aikaan ruokaa tarjoillaan.

Täällä voi käydä kuuntelemassa live-keikkoja. Meidän käynnillämme musa oli niin lujalla, että oikeasti pelotti, että kuulo lähtee :-( Emmekä olleet ainoat, jotka näin kokivat. Toivottavasti jatkossa tähän kiinnitetään huomiota. Asiakaskunta oli "hipsteripainotteista" ;-) Ihan kivan oloista porukkaa, monenikäistä ja näköistä :-) Nähtäväksi jää millainen paikka Baanasta muodostuu.3 kommenttia:

 1. Mitä!? Shakerissa 8€ kaikki drinkit? En ole ko. hinnoitteluun siellä törmännyt (useamman kerran on tullut piipahdettua), mutta hyvä jos viime visiitistäni hinnat ovat muuttuneet - pitää siis mennä pian taas, jos noin halvalla irtoaa! :D

  Tuo liian kovaa soittaminen tuntuu olevan monen paikan ongelma - tulipa musa sitten levyltä tai livenä... Ei ole kiva, jos ei huutamallakaan toista kuule... :(

  VastaaPoista
 2. Hmmm...kaksi kertaa olen nyt käynyt lyhyen ajan sisällä ja tuolla hinnalla juomaa saanut. Enpä sitten tiedä oliko joku happy hour hinta. Tarkistan tämän ja palaan asiaan!

  VastaaPoista
 3. Varmistin asian vielä Shakeristä. Kaikki drinkkilistan drinkit maksavat 8 €, jos tilaat listan ulkopuolelta hinnat riippuu tilattavasta juomasta.

  VastaaPoista