lauantai 20. lokakuuta 2012

Belgen simpukkaviikot, 13.10.2012

Kävin aamulla viime tipassa katsomassa Helena Schjerfbeckin näyttelyn Ateneumissa, joka aivan huikea kokemus! Samalla kurkkasin Ateneumin kolmannen kerroksen kahvilan. Kahvila oli valoisa ja sieltä on huikeat maisemat!







Perjantaisesta Maxilin kokemuksesta innostuneena kävin taidenäyttelyn jälkeen testaamassa myös Belgen simpukat. Aika vähän tulee nykyään käytyä näissä SOK -ketjun ravintoloissa, mutta Belge on tässä kategoriassa parhaimmasta päästä.

Ravintola on oikeasti viihtyisä ja kivasti sisustettu olohuonemaiseksi.





Juuri silloin, kun saavuimme pöytään, ravintola himmensi valot, joten kuvista tuli tosi hämäriä. Joten kuvia ei simpukoista nyt ole. Simpukat oli valmistettu hyvin. Belgessä on siis simpukkaviikot 11.11.2012 asti. Sinisimpukoita on normaalistikin listalla viidellä eri tapaan, simpukkaviikkojen aikana tarjolla on näiden lisäksi vielä kuusi erilaista vaihtoehtoa. Eli jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Simpukat maksavat 24,10 € /500g, isompi kattilallinen kustantaa 42 € (riittää kahdelle pääruoaksi). Annoksiin sisältyy leipää ja ranskalaisia. Simpukoiden kanssa sopii täydellisesti Hoegaarden olut!

http://www.osuma.fi/

1 kommentti: