sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Gloria Blog Awards 2012Glorialla on menossa tämmöinen äänestys, käykääpä kertomassa oma mielipiteenne! Alla viesti äänestykseen liittyen, jonka saimme jo jonkin aikaa sitten sähköpostitse:

"Glorian Koti ja Glorian ruoka&viini -lehdet järjestävät tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomessa Gloria Blog Awardsin, jossa juhlitaan suomalaisia ruoka- ja sisustusbloggaajia. Alan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee parhaimman ja kauneimman ruoka- ja sisustusblogin ja lukijat äänestävät oman suosikkinsa www.gloria.fi/blogawards -sivuilla tapahtuvassa äänestyksessä.  Suomessa on useita kymmeniä upeita ja persoonallisia ruoka- ja sisustusblogeja ja äänestyssivulle on listattu joitakin blogeja. Kaikilla ruoka- ja sisustusblogeilla on mahdollisuus voittaa Lukijoiden suosikkiruoka- ja sisustusblogiäänestyksessä, sillä sivulla lukijat voivat äänestää mitä tahansa omaa suosikkiruoka- tai sisustusblogiaan. Voittajille on luvassa maineen ja gloorian lisäksi huikeita palkintoja. Jokainen äänestänyt osallistuu samalla tuotepalkintojen arvontaan."

6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä ainutlaatuinen blogi ja koko maan kattavin ravintolalistaus - olisitte kuuluneet ehdokkaiden joukkoon!

  Kävin muuten osallistumassa lukijakyselyyn, mutta olin vähän pettynyt, koska se ei käsitellyt blogianne millään lailla. Lähinnä siellä kyseltiin kännykkämerkkiäni, ostanko vaatteita netistä, käytänkö älypuhelinta tai autoa jne... Kehitysideoita tai palautetta blogianne koskien ei voinut lisätä missään kohtaa. Outoa :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta palautteesta! Käsitin kyllä, että listauksen ulkopuoleltakin voi omaa suosikkiaan äänestää.

  VastaaPoista
 3. Toi lukijakysely juttu onkin vähän erikoinen...hmmmm...

  VastaaPoista
 4. Käynpä antamassa teille ääneni, jos osallistua saa kahteen kertaan (ehdin jo äänestää yhtä listalla olleista) :)

  Joo, olisin toivonut, että kysely olisi hyödyttänyt teitä! Ruokaa ja ravintoloita ei sivuttu oikeastaan missään kohtaa. Kai ne kerää vain yleistä tietoa, millaisista asioista kiinnostuneet ihmiset ylipäätään lukevat blogeja..?

  VastaaPoista
 5. harmi kun en teitä tunnistanut, mutta se taiskin olla illan teema, kukaan ei tunnista toisiaan tuolla glorian gaalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama todettiin itsekin juhlissa :) Kivat oli kekkerit ja toivottavasti törmätään pian jossain muissa kemuissa :).

   Poista