maanantai 20. elokuuta 2012

Ravintolapäivä: meksikolaisia ja turkkilaisia herkkuja! 19.8.2012

Sunnuntain tiukka ohjelma ja hieman epävakainen sää houkutteli ravintolapäivänä pysymään kotikulmilla. Vielä kun sain keskustan ihmisiä seuraksi, niin kaikki oli aivan kohdillaan. Ravintolapäivän sovellus toimi IPhonessa eri hyvin ja oli tosi näppärä, kun emme etukäteen niin tarkkaan miettineet, mihin haluaisimme mennä. 

Taivaskalliolla tarjoiltiin hampurilaisia. Tämän Epic Burger ravintolan pitäjät olivat varautuneet hyvin sateiseen säähän. Telttaan mahtui yllättävän paljon porukkaa, ja sisään kurkatessa näytti kovin tunnelmalliselta kynttilöiden valaistessa. Emme jääneet harmpurilaisille, koska nälkä oli kova ja hampurilaispaikassa oli alkuruuhka käynnissä. 

Käpylän lippakiskan viereen oli puun alle pystytetty meksikolainen ravintola: Guerrilla tortilla. Saavuimme paikalle oikealla hetkellä, jonotimme vain hiukan aikaa ja sääkin suosi. Tortillat eri täytteillä maistuivat meille hyvin. 


Näitä olisi syönyt vaikka kuinka! Thank's Giovanna and David, it was delicious!


Jengiä riitti sateesta huolimatta....


Tortilla syötyämme lähdimme etsimään turkkilaisia herkkuja, joita oli tarjolla Kumpulassa. Pienen etsiskelyn ja avuliaiden ihmisten avulla löysimme melko vaivattomasti perille. Ravintola Mirri tarjoili Home made Mediterranean-Turkish delicacies ja täällä pöydät notkuivat erilaisista herkuista. Parasta olivat pienet makeat leivonnaiset, joita söin aika monta. Tosi tyytyväisiä olimme, että eksyimme juuri tänne!Ihan huippukiva sunnuntailounas! Ei muuta kuin seuraavaa ravintolapäivää odotellessa....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti