keskiviikko 22. elokuuta 2012

Dublin, 3.8.2012

Vielä riittää ainakin pari juttua Dublinista, seuraavana onkin vuorossa Berliini, josta tulossa todella kivoja vinkkejä! Mutta ensin siis näitä Dublinin juttuja. Perjantaina suuntasimme heti aamusta Kildare village nimiseen outletiin, josta löytyikin kaikkea ihanaa. Paras löyty oli Desigualin magee pitkä farkkutakki, joka oli 70 % alennuksessa, jee! Eli syksyn kylmiä iltoja odotellessa! Outlet -alue on aika pieni, joten täällä riittää muutama tunti shoppailuun. Perille pääsee bussilla Dublinin keskustassa, matka kestää noin 45 minuuttia. Päivä jatkui Dublinin keskustassa shoppaillen.

Illalla kävimme syömässä indonesialaisessa ravintolassa nimeltä Chameleon. Paikka sijaitsee Temple Barissa ja on ihanan sympaattinen, erityisesti yläkerta. Ruoka ei ollut mainittavan ihmeellistä, mutta paikan tunnelma korvasi tällä kertaa puutteet ruoassa. Kaikki annokset maistuivat hyviltä, mutta mitään erityistä niissä ei ollut.
Iltaa jatkoimme vielä International barin stand up shown parissa. Ja minä tietysti onnistuin jotenkin joutumaan lavalle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti