maanantai 23. heinäkuuta 2012

Skiffer 18.7.2012

Suunnitelmissa oli viettää Helsinki -päivää. Hieman viileähköstä ja tuulisesta säästä huolimatta päätimme sinnikkäästi pysyä etukäteissuunnitelmissa ja suunnata Kaivarin edustalla olevaan Liuskaluotoon. Liuskaluodossa on kesäravintola Skiffer. Skifferin mainos osui silmiin mennessämme edellisellä viikolla Pihlajasaareen ja sattumalta luin Skifferistä juttua myös blogista Avec Sofie

Skifferiin pääsee muutaman minuutin venematkalla Kaivarin rannasta. Sama vene kulkee myös Liuskasaareen, jossa sijaitsee Kämpin kesäravintola HSS Boathouse. Liuskaluodolta pääsee myös kävellen Liuskasaareen. Skiffer on auki säävarauksella, aukiolon varmistimme etukäteen soittamalla. Terassilla tarkeni viltin kera ja auringon tullessa pilven takaa esiin ilma oli suorastaan lämmin. 


Skifferiin menimme lounasaikaan, jolloin merimatka, pizza ja kahvi kustansivat yhteensä 16 €. Skifferin Liuska-listalta valkkasimme pizzat Liuska Soignon ja Liuska Surf & Turf. Surf & Turfin täytteenä oli chorizoa, jokiravun pyrstöjä ja tuoretta chiliä.


Liuska Soignon oli näistä pizzoista kevyempi versio. Täytteinä oli mansikoita, vuohenjuustoa, pinjansiemeniä, rucolaa ja basilikaa. 


Molemmat pizat olivat hyviä ja maukkaita. Pohjat olivat ohuita ja rapeita. Tomaattikastike oli hyvää. Tykkäsimme Skifferin meiningistä. Palvelu oli ystävällistä ja rentoa ja pizzat hyviä. Aurinkoisena päivänä erityisen suositeltava mesta!

Osuma.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti