torstai 26. heinäkuuta 2012

Hoku 21.7.2012

Heinäkuu asettaa aikamoisia haasteita ravintolabloggareillekin, kun kyseessä on aukiolevan ravintolan löytäminen Helsingistä. Pauliina on käynyt aikaisemmin Hokussa lounaalla ja piti kovasti paikasta, joten päätimme testata Hokun uudelleen.

Hoku on siis havajilainen ravintola. Paljon en etukäteen havajilaisesta ruuasta tiennyt, mutta pian kävi selväksi, että ruoka on saanut paljon vaikutteita aasiasta. Hintataso oli erittäin kohtuullinen, kuten alla näette.

Hokun sisustus oli yllättävän hieno.  Tunnelma oli rauhallinen ja hillitty, mutta ihan hyvä fiilis täällä oli. Palvelu oli ystävällistä ja rentoa.
Päädyimme nauttimaan kolmen ruokalajin setin ystäväni kanssa. Alkuun tilasimme possunliha dumplingsit (gyotza) ja snow grab croquetsit, jotka molemmat olivat todella maistuvia. Dumplingsit olivat ihanan rapeita ja tuhdin makuisia. Rapupallot olivat puolestaan kevyempiä ja raikkaampia.


Pääruoksi valikoitui Crispy Pork Bellyä ja Bi Bim Babia. Ystäväni muisteli syöneensä saman nimisen annoksen Korea Housessa, joka oli siellä ravintolassa hiukan erilainen. Annos oli kuitenkin maistuva. Pork Belly oli myös hyvää, vaikka liha oli kiinni isoissa rasvapaloissa, jotka eivät oikein minun ruokahaluani herätelleet. Liha oli kuitenkin pehmeää, mutta ei kovin rapeaa. Hintalaatusuhde täällä on todella hyvä. Ihanaa, että voi syödä hyvää ruokaa edullisesti! Hokusta tuli kertaheitolla yksi suosikkiravintoloistani Helsingissä!Jälkkäriksi otimme kahvit ja suklaakeksin kera jäätelön. Oivallista!!!! Ihan parhaita jälkkäreitä ikinä.


Hoku

http://www.osuma.fi/

2 kommenttia: