keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Boulevard Social 8.6.2012

Boulevard Social on Bulevardi 6:ssa sijaitseva Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola. Farang ja Gaijin ovat siis saaneet jatkoa. Boulevard Socialissa kävimme muutama viikko sitten piipahtamassa ja meininki vaikutti houkuttelevalle. Tästä innostuneina varasimme pöydän pikimmiten ja saimme seuraksi pari muutakin bloggaria :). 

Ravintolan sisustuksessa on onnistuttu hyvin. Sisustus on tehty erittäin hyvällä maulla ja kaikki on viimeisteltyä ja tarkasti mietittyä. Erityisesti pidimme kauniista kristallisista vesilaseista ja muutenkin astiat olivat Boulevardissa hienoja. Ravintolassa on kiva tunnelma, vilkas ja rento. Palvelu ei oikein jäänyt mieleen. Pöydässämme pyöri useampi eri tarjoilija ja kaikki hoitui illan aikana hyvin (yhtä pientä kämmiä lukuunottamatta). 

Alkuun nautiskelimme alkudrinkkejä. Drinkkimenu oli mielenkiintoinen ja täynnä erikoisia makuyhdistelmiä. Monia mielenkiintoisia juttuja löytyi drinkkilistalla, kuten herkkutattia, rapua, rosmariinia, tinjamia, mustapippuria, seljankukkaa.... Me päädyimme kuitenkin tylsästi hiukan perinteisimpiin juomiin, Martineziin ja Negroniin.Ravintolan ruoat on tarkoitettu jaettaviksi, kuten muissakin omistajien ravintoloissa. Pääruoat on suunniteltu niin, että ne sopivat neljälle. Tilasimme alkuun grillattuja vihersimpukoita kera punaisen harissan ja lammaskebabia. Simpukat eivät vetäneet vertoja Gaijinin ja Farangille vastaaville versioille. Kebab puolestaan oli todella herkullista.
Jaettavissa annoksissa on aina se pieni pulma, että kaikki pöytäseurueesta eivät välttämättä pidä samanlaisista ruoista tai eivät voi niitä syödäkään. Meidänkin valintamme olivat kompromisseja syöjien kesken.

Pork belly
Pork belly oli rapeaa ja maukasta, oikein oivallinen annos. Mausteina toimivat kaneli, hasselpähkinä, omena ja siideri. Miellyttävä makuyhdistelmä.

Friteerattua mustekalaa
Friteerattu mustekala oli Pauliinan mieleen, Mirkan mielestä annos oli turhan rasvainen.


Boulevard Socialin Boullabaisse oli maultaan voimakas. Maistui hyvälle, mutta neljälle jaettavana annos oli oikein riittävä. Boullabaisse sisälsi mustekalaa, lohta ja simpukoita. 


Yllättäen illallisen päätteeksi teki jotain makeaa mieli. Päädyimme loistavaan pekaanipähkinäpiirakkaan, jota tarjoiltiin maukkaan jogurttijäätelön kanssa. Tykkäsimme tästä. 


Tällaista on lähteä bloggareiden kanssa syömään ;-)

Boulevard Socialin ruoka oli hyvää, taitavasti valmistettua ja hyvin maustettua. Silti jäimme jotakin kohokohtaa kaipaamaan. Ravintola on sisustettu taidokkaasti ja  fiiliksestä on saatu rento. Ravintola on todella meluisa, jonka vuoksi siirryimmekin heti ruokailun jälkeen muualle drinkeille. Lasku neljältä hengeltä useine juomineen oli 215 €.  Boulevard Social

http://www.osuma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti