sunnuntai 27. helmikuuta 2011

D'Orange 23.1.2011

Lontoon keikkamme viimeiselle päivälle, sunnuntaille, olimme suunnitelleet hidasta ohjelmaa. Rauhallista aamua aamiaisen tai brunssin merkeissä. Olimme etukäteen tutkailleet mahdollisia paikkoja netistä ja matkaoppaista löytämättä kuitenkaan mitään yhtä ainoaa kohdetta. Mirka oli edellisellä Lontoon keikalla käynyt ystävien kanssa kivassa aamiaispaikassa ja lähdimme hotellilta kuljeskelemaan sillä otteella, että mennään johonkin kivan näköiseen paikkaan ja kenties Mirkan testaamaan, jos sen sattuisimme löytämään. Jälleen kerran kävi niin, että näimme houkuttelevan paikan ja kun astuimme sisälle, Mirka tajusi, että juuri tämä oli se kiva brunssipaikka :).

D'Orange sijaitsee Bayswaterissa Westbourne Grove -kadulla. Kahvila on kotoinen ja lämminhenkinen. Erilaiset tuolirykelmät ja pöydät loivat kodinomaista tunnelmaa. Paikan tarjoilija oli todella ystävällinen.

D'Orangessa tarjoillaan ainakin sunnuntaisin buffet -tyylistä brunssia, joka sisälsi monenlaista syötävää. Ensi alkuun tilasimme latet (a' 2,25), jotka eivät kuuluneet brunssin hintaan. Mirka maistoi myös marjaisaa smoothieta. Buffet -pöydässä kuumia ruokia oli: makkaraa, kananmunaa, pekonia, papuja, perunoita ja sieniä. Kylmässä noutopöydässä oli erilaisia salaatteja, kuten fetasalaattia, vihreä salaatti, mozzarellasalaatti, kananmunasalaatti, perunasalaatti ja kvinoasalaatti. Suolaisia piirakoita oli kolmea erilaista: fetapinaatti-, makkarasipuli- ja parsakaalipiirakkaa. Paahtoleipiä sai itse paahtaa ja levitteenä oli hilloja, voita ja nutelloja. Brunssipöydässä oli myös jugurttia, ananasta, persikkaa ja mysliä. Leikkelautasella oli muutamaa eri lihaa ja kolmea eri juustoa: sinihome-, valkohome- ja vuohenjuustoa.
Kaunis latte

Brunssin päätteeksi maistelimme erilaisia makeita tarjottavia, joita olikin useampi. Muffinssit olivat suussasulavia ja näitä oli ainakin kahta eri sorttia. Pienet suklaakeksit olivat ihania, samoin vähän enemmän toffeiset versiot. Lisäksi oli muutamaa erilaista kuivakakkua ja vohveleita.

Brunssin tarjonta oli monipuolinen ja runsas. Buffet-pöytä oli kauniisti mietitty ja tarjottavat oli nätisti esillä. Paikassa oli kiva rento meininki. Ainoa miinus mielestämme oli, että juotavat eivät sisältyneet hintaan, ainakin vesi olisi voinut sisältyä brunssiin. Brunssin hinta oli noin 12 £ ilman juomia. Tänne kannattaa ehdottomasti mennä nauttimaan aamiaista, jos Lontooseen eksyy.

Arvio (4-10): 9+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti